Data Maturity Scan

Hoe volwassen is jouw organisatie op het gebied van data? Zijn jullie nog rookies of al echte goeroes? Doe de Data Maturity Scan! Je ontvangt direct je score met toelichting en vervolgens (indien gewenst) een gratis consult t.w.v. 500 euro van een van onze data-experts.

De scan bestaat uit 13 vragen en duurt 5 minuten.

Start de scan

'Ik moet meer doen met mijn data'

Misschien denk je al een tijdje ‘ik moet meer doen met mijn data’, maar heb je nog geen idee welke stappen je kunt zetten. Of jouw organisatie heeft al een uitgewerkte datastrategie, maar nog niet de benodigde competenties in huis om er daadwerkelijk slimme dingen mee te doen. En misschien ben je al best ver op het gebied van data, maar nog zoekende naar de juiste KPI’s om je doelstellingen te kunnen meten?

Wat jouw uitdaging ook is, met behulp van het datamodel van Gartner hebben wij een scan gemaakt waarmee jij precies kunt zien hoe volwassen jouw organisatie is op het gebied van data.

Waar sta jij? Ontdek het.

Er zijn zes niveaus in de datareis die je doorloopt, van ‘rookie’ tot het eindniveau ‘goeroe’.

Na het invullen van de scan ontvang je direct je score en inzicht in waar jouw kansen liggen. Ook krijg je aan de hand van je score een gratis consult van ons t.w.v. 500 euro!

>> Start de scan

Door de Data Maturity Scan snap ik nu veel beter waar onze kansen liggen. De volgende stap is die kansen pakken!
Robert Wassink
Business Development Manager