Datagedreven ondernemen

Datagedreven Assetmanagement

Er zijn de laatste jaren flink wat uitdagingen bijgekomen binnen de gebouwde omgeving. Datagedreven assetmanagement is een belangrijk strategisch middel om slim om te gaan met deze uitdagingen.

Moet jouw organisatie steeds meer vastleggen? Voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving, ook op het gebied van duurzaamheid? Hebben jullie arbeidstekorten waardoor het optimaliseren van onderhoudsprocessen noodzakelijk is? En vind je ook dat de samenwerking met ketenpartners beter moet? Er ligt een schat aan waardevolle informatie waarmee je tot oplossingen kunt komen in jullie data! Winvision helpt jou met het verkennen van de mogelijkheden en het spotten van kansen. Dit doen we met een team van experts die veel ervaring hebben in de gebouwde omgeving.

Specialist binnen de gebouwde omgeving

Winvision heeft jarenlange ervaring binnen de gebouwde omgeving, voor organisaties als Heijmans, Van Wijnen en tientallen woningcorporaties.

Wij begrijpen dat er bij veel organisaties nog niet voldoende inzicht is in de data, doordat databronnen binnen de organisatie maar ook die van ketenpartners niet dezelfde taal spreken. Daarnaast ontbreekt de structuur vaak, waardoor er geen overzicht is en de juiste informatie niet makkelijk vindbaar is. We werken met referentiearchitecturen die aansluiten bij de standaarden in de branche.

Mask
Assetmanagement kan zoveel beter. Het begint bij weten wat je hebt.
Joep Grosveld
Senior Dataconsultant

Onze klanten

Waarvoor kun je ons bellen?

  • Procesanalyse
  • Ontwikkeling van data-, IoT en assetmanagementplatformen
  • Software Development
  • Data analytics
  • UX & design
  • Verandermanagement & adoptie

We doen dit met behulp van de tools uit het Microsoftplatform. Met een team van 70 experts zijn wij jouw ideale partner.

Wij zijn tevens partner van BouwLab en DigiGO, waardoor wij altijd de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de branche met jou kunnen delen.

Hoe helpen wij jou?

Onze specialisten kijken samen met jou naar de vraagstukken en businessdoelstellingen en we doorlopen vervolgens de reis van het adviseren, realiseren, beheren en adopteren. Wij geloven dat oplossingen alleen blijvend succesvol zijn als er een balans is tussen mens, organisatie en technologie. Dit betekent dat de digitale middelen moeten passen bij jullie doelstellingen, organisatiecultuur en natuurlijk de eindgebruikers.

Ons doel is uiteindelijk dat jullie organisatie dermate digitaal volwassen wordt, dat onze mensen niet meer nodig zijn. Al mag je ons natuurlijk blijvend inschakelen voor hulp.

Schrijf je in voor onze Masterclass!

Data & Dine Masterclass Datagedreven Assetmanagement. Op 12 oktober 2023 van 17.00 uur tot 20.00 uur bij ons in Vianen. Voor digitaal leiders in de gebouwde omgeving.

> Meer informatie en inschrijven

Meer weten over datagedreven assetmanagement?

Vul het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug!

Raymond van Ham

Business Development Manager
06-46199986 raymond.vanham@winvision.nl