Datagedreven ondernemen

Dataplatform

Een dataplatform is een onmisbaar fundament om datagedreven te kunnen werken. Bij Winvision maken we hiervoor gebruik van het Microsoft-platform. Dat biedt naast een schaalbare omgeving een rijke set aan gereedschappen om je data bijvoorbeeld te visualiseren en structureren.

Er zijn meerdere mogelijkheden om een dataplatform in te richten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ‘low code, no code’-tooling zoals TimeXtender, maar je kunt ook met verschillende componenten uit het Microsoft-platform je eigen dataplatform bouwen.

Low code, no-code tooling

Met de moderne ‘low code, no code’-tooling maak je data uit je dataplatform inzichtelijk. Een goed voorbeeld is TimeXtender, een geautomatiseerd datamanagementplatform dat naadloos integreert met het Microsoft-platform. Met TimeXtender kunnen jouw medewerkers tot wel tien keer sneller data uit diverse bronnen geschikt maken voor bruikbare inzichten – en dat zonder enige programmeerkennis.

Eigen dataplatform realiseren met Microsoft componenten

Het Microsoft-dataplatform bestaat uit meerdere componenten die samen zorgen voor structuur, betrouwbaarheid, flexibiliteit en inzicht in je data. Het is de plek waar verschillende databronnen samenkomen en data wordt opgeslagen. Met systemen om data te structureren en applicaties om data inzichtelijk te maken voor de eindgebruiker of te gebruiken als basis voor voorspellingen. Het platform biedt ook mogelijkheden om data toe te passen als input voor Machine Learning en AI.

Hoe kan ik je helpen?

Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Raymond van Ham

Business Development Manager
06-46199986 raymond.vanham@winvision.nl