Datagedreven ondernemen

UX Design

Wij integreren gebruiksvriendelijkheid in al onze digitale oplossingen met onder andere UX Design.

Voor de eindgebruiker

Stel, je wilt een digitale oplossing inzetten om – voor je klanten of voor gebruikers binnen je eigen organisatie – een probleem op te lossen of een proces te verbeteren. Dan is het belangrijk dat je aansluiting vindt bij de wensen en verwachtingen van de beoogde eindgebruikers. Hoe nuttiger en gebruiksvriendelijker jouw oplossing, hoe sneller de gebruikers ermee leren werken en hoe positiever hun ervaring. Hiervoor zetten we UX Design in, naast natuurlijk onze Business & Change Consultants.


Wat is het precies?

UX Design, wat is het precies?

Bij UX Design (voluit: User Experience Design) gaat het erom dat je het gemak van de gebruiker integreert in het ontwerp van je product of dienst. Dat doe je door daar zelf heel goed over na te denken en er onderzoek naar te doen. Maar ook door de gebruikers te betrekken bij het ontwerp en hun gedrag te analyseren. Pas als je al die input compleet hebt, kun je echt gemakkelijke, efficiënte, relevante en prettige gebruikerservaringen creëren.


“Bij Winvision gaat het altijd om het creëren van optimale gebruikerservaringen.”
William van Ommen
Visual designer

Meer weten of direct aan de slag?

Ben jij benieuwd wat Winvision op het gebied van UX Design voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Raymond van Ham

Business Development Manager
06-46199986 raymond.vanham@winvision.nl