Softwareontwikkeling

Maatwerk software

Altijd de passende oplossing voor jouw businessvraagstuk.

Het nut van maatwerk software

Organisaties met digitale ambities lopen vaak aan tegen de beperkingen van bestaande standaardapplicaties. Zij missen functionaliteit of hebben behoefte aan extra mogelijkheden die hun businessmodellen optimaal faciliteren. Herken je dit? Dan kunnen wij je helpen met het realiseren van maatwerkapplicaties op basis van het Microsoft-platform.


Twee opties

Om jouw maatwerkapplicatie optimaal te laten aansluiten op je wensen, beginnen we altijd met een businessanalyse. Wat is precies het vraagstuk dat je wilt oplossen? Vraagt dat inderdaad om maatwerk? En zo ja, wat moet jouw applicatie allemaal doen? Afhankelijk van het antwoord op de laatste vraag bieden we drie opties. Gebruik maken van het Microsoft Power Platform, van Microsoft Azure of van een combinatie van beide.

Microsoft Azure

Is het proces dat je wilt automatiseren zo specifiek dat het niet met het Power Platform kan worden gerealiseerd? Dan bieden we volledig maatwerk met behulp van Microsoft Azure. We hebben DevOps-teams in huis die in staat zijn complexe innovatieve applicaties te ontwikkelen. Zo'n maatwerkapplicatie kan bijvoorbeeld een dataplatform zijn, maar ook software om de keten van grondstoffen via productie en verkoop tot eindklant ondersteunt. Alles is mogelijk. En waar nodig gebruiken we een combinatie van Power Platform en Microsoft Azure.

In al onze oplossingen is de gebruiksvriendelijkheid gegarandeerd doordat wij standaard UX-design inzetten tijdens ons ontwikkelproces. Lees meer over UX-design.

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform is een no-code/low-code softwareplatform. Met deze configureerbare software bouwen we snel een goed te onderhouden applicatie op maat. De mogelijke toepassingsgebieden zijn onbeperkt, maar om ter illustratie één voorbeeld te noemen: met een Power Platform-applicatie kunnen we het complete onboardingproces van jouw organisatie efficiënt automatiseren.

Behoefte aan maatwerk?

Ben je benieuwd hoe wij jóuw vraagstuk kunnen oplossen met maatwerksoftware? Neem gerust contact met ons op.

Raymond van Ham

Business Development Manager
06-46199986 raymond.vanham@winvision.nl