Softwareontwikkeling

Microsoft Azure

Het flexibele cloudplatform voor slimme ICT-oplossingen.

Voor het bouwen van slimme ICT-oplossingen en dataplatformen we gebruik van Microsoft Azure. Dit flexibele cloud computing-platform omvat een breed en constant groeiend portfolio aan cloudservices in ruim twintig categorieën, bijvoorbeeld op het gebied van computing, analytics, opslag en netwerken.

Waarom Azure?

  • Futureproof: door continue innovatie is Azure altijd klaar voor jouw ambities van morgen.
  • Breed inzetbaar: ondersteuning voor alle computertalen en frameworks, ook open source.
  • Beveiliging vanaf de basis, deskundig ondersteund en proactief nageleefd.
  • 95 procent van de bedrijven in de Fortune 500 kiest voor Microsoft Azure.

De kracht van cloud computing

Met Azure maak je de ongekende power en schaalbaarheid van cloud computing op een wereldwijd netwerk beschikbaar voor jouw organisatie. Het is de ideale omgeving om toegevoegde waarde-ICT te ontwikkelen, beheren en implementeren. Met intelligente analytical services biedt Azure daarbij volop mogelijkheden om accurate voorspellingen te doen en innovatie te versnellen.

Azure in de praktijk

Microsoft Azure kan dienen als datawarehouse waar applicaties draaien en alle data bij elkaar komt. Daarnaast biedt Azure intelligentie, praktische services en mogelijkheden om (organisatie)specifieke dataplatformen op maat te bouwen. Het platform is ook geschikt als basis voor allerlei IoT-gerelateerde oplossingen.

Azure werkt voor elke bedrijfstak

In welke bedrijfstak je ook actief bent, Azure maakt het mogelijk passende cloudservices, producten en toepassingen (ook van derden) bij elkaar te brengen die jou helpen je doelen te bereiken. Op basis van Azure biedt Winvision ook jouw organisatie een schaalbare, voordelige oplossing op maat die perfect samenwerkt met je bestaande investeringen.

Azure maakt je agile

Organisaties die met Microsoft Azure werken, hebben snellere ontwikkelingscycli dan concurrenten die dat niet doen. Fouten komen sneller aan het licht, verbeteringen kunnen sneller worden doorgevoerd. Kortom, met Azure ondersteun je de business agility van je organisatie en vergroot je je voorsprong in de markt.

Waarmee kan ik je helpen?

Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Raymond van Ham

Business Development Manager
06-46199986 raymond.vanham@winvision.nl