Facilitair marktleider CSU over hun gigantische digitaliseringsslag

  • 13:00 - 14:00 uur
Direct aanmelden
25
mei

De afgelopen 6 jaar heeft er een gigantische digitaliseringsslag plaatsgevonden bij CSU. Hoe ontwikkelde CSU zich van traditioneel schoonmaakbedrijf naar de innovatieve facilitaire dienstverlener die zij vandaag (en morgen) zijn? Wat kwam daar allemaal bij kijken en wat kun jij hiervan leren en toepassen binnen jouw eigen organisatie? Deze webinar geeft inzicht en concrete tips.

Mask
“Innoveren lukt nooit alleen. En als je samen experimenteert, zit je er dan hetzelfde in? Vind je het écht niet erg als een experiment mislukt?”
John Adegeest
Directeur ICT van CSU, Tzorg en Zizo

Door digitalisering lichter, begrijpelijker en efficiënter werk

Schoonmaken is zwaar fysiek werk en in schoonmaakteams worden letterlijk verschillende talen gesproken. Daarom wil CSU het werk voor haar medewerkers werk lichter, begrijpelijker en efficiënter te maken. Hoe? Dit is een vraagstuk waar CSU zich continu over buigt. De oplossingen strekken zich uit van robotica tot een datagedreven schoonmaakapplicatie voor de schoonmakers. Ook doet de digitalisering veel voor de reputatie van CSU. Ze kunnen bijvoorbeeld makkelijker samenwerkingen aangaan en zijn een aantrekkelijkere werkgever geworden.

Leer van CSU en Winvision

Het digital cleaning platform van CSU brengt allerlei technologieën samen. Op dit platform worden nieuwe en bestaande databronnen makkelijk ontsloten, waardoor een nieuw idee niet meer from scratch gebouwd hoeft te worden. De DevOps-teams van Winvision hebben hier de afgelopen jaren samen met CSU hard aan gewerkt. Hoe zag het innovatieve pad van CSU eruit en wat kwamen ze onderweg tegen? Hoe blijven zij zichzelf opnieuw uitvinden en zaten er misschien ook dingen tegen? En ook niet onbelangrijk: hoe kan joúw organisatie stappen zetten in de juiste richting? John Adegeest, directeur ICT van CSU, Tzorg en Zizo en Jasper Lentjes, Digitaal Projectmanager bij Winvision nemen je hierin mee.

Voor wie is deze webinar?

Beïnvloed jij de digitalisering van jouw organisatie? Is digitalisering een (toekomstig) onderdeel van jouw business? Ben jij geïnteresseerd in een digitaal platform of in het samenwerken met DevOps-teams om je digitalisering te laten vliegen? Dan is deze webinar zeker de moeite waard voor jou!

Meld je aan voor de webinar