Klankbordgroep “Digitale transformatie in de praktijk”

  • 13:00 - 15:00 uur
30
sep

Wat gaan we doen?

We hebben weer een mooi programma met praktijkcases voor je klaargezet. De sprekers Jeroen Groenen van Beyond Eyes (Heijmans/CSU) en Tim Hermans van Recreate illustreren met concrete voorbeelden hoe de digitale transitie plaatsvindt. We zorgen voor voldoende interactiemogelijkheden, zodat we van elkaar kunnen leren en inspiratie opdoen!

Jeroen Groenen | Manager Beyond Eyes, initiatief Heijmans en CSU

Gebouwen toekomstbestendig krijgen én houden, dat is waar Jeroen Groenen, manager Beyond Eyes, ons tijdens deze sessie over bijpraat.

Nu we na de zomer de weg terug naar kantoor weer gaan weten te vinden is de uitdaging om een goed passend, gezond, efficiënt en duurzaam, toekomstbestendig kantoor in te richten niet zomaar voorbij.

Zelf nog geen goed beeld van de impact hiervan in de praktijk? Je bent niet de enige! Concrete voorbeelden vanuit de praktijk over de inzet en voordelen van slimme en toekomstbestendige gebouwen worden in deze sessie toegelicht, evenals de weg hier naar toe die sommigen al hebben afgelegd, maar velen ook nog te gaan hebben.

Tim Hermans | Chief Storytelling bij Recreate

Tim vertelt over waarom Augmented, Mixed en Virtual Reality ‘beyond the hype’ zijn. Deze innovatieve technieken worden namelijk al een tijdje in de praktijk gebruikt door verschillende bedrijven.

Met praktijkvoorbeelden zal Tim laten zien wat deze technieken voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Het programma

12.50 uur Digitale inloop

13.00 uur Opening door Robbert Post en kennismaking met de deelnemers

13.15 uur - 13.55 uur Jeroen Groenen | Slimme Gebouwen

5 minuten pauze

14.00 uur - 14.40 uur Tim Hermans | Why the future is now!

14.40 uur Dialoog, interactie en rondje langs de tafel

15.00 uur Afsluiting