Lunch & Learn Datagedreven ondernemen

  • Online in MS Teams
  • 12:00 - 13:00 uur
Direct aanmelden
07
jul

Lunch & learn Datagedreven ondernemen

Inhoud:

  • De kracht van datagedreven ondernemen
  • Inspirerende praktijkcases
  • Manieren om data voor je te laten werken
  • Zo til je jouw organisatie naar een hoger niveau

Meer over de inhoud

Heb jij de ambitie om meer te gaan doen met data? Onze ervaren dataconsultants Joep Grosveld en Marthe Doornbos lichten drie mogelijkheden toe om succesvol datagedreven te ondernemen: op operationeel vlak, met nieuwe diensten en met data als handelswaar. Ze maken het concreet met praktijkcases. Vervolgens gaan we in op hoe jouw organisatie dit kan bereiken en gaan we het gesprek met elkaar aan waar de grootste barrières liggen om echt die stap te maken.

Praktijkcases

Winvision is al jarenlang partner van Beyond Eyes (dochteronderneming bouwbedrijf Heijmans). Ook zijn we al jarenlang partner van CSU en nog veel meer organisaties. Samen werken wij aan innovatieve dataplatformen en datagedreven oplossingen. Inzichten en inspiratie uit deze samenwerkingen gebruiken wij tijdens deze lunch & learn! Ook zullen er andere praktijkcases aan bod komen.

Joep en Marthe zijn dataconsultant bij Winvision. Ze hebben ervaring met het ontwikkelen van datagedreven oplossingen zoals dataplatforms en AI-oplossingen. Joep is een aantal jaar actief geweest bij Heijmans waar hij een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van Beyond Eyes én het data science team heeft opgestart.

Meld je aan

Meld je aan via het formulier. Deze sessie is online, tijdens de lunch.

Heb je vragen over de lunch & learn of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Winvision? Stuur Joep of Marthe gerust een mailtje: joep.grosveld@winvision.nl of marthe.doornbos@winvision.nl.

Aanmelden Lunch & Learn 7 juli