Lunch & Learn Datagedreven ondernemen

  • Online in MS Teams
  • 12:00 - 13:00 uur
Direct aanmelden
13
sep

Lunch & learn Datagedreven ondernemen

Inhoud:

  • De kracht van datagedreven ondernemen
  • Inspirerende praktijkcases
  • Manieren om data voor je te laten werken
  • Zo til je jouw organisatie naar een hoger niveau

Meer over de inhoud

Heb jij de ambitie om meer te gaan doen met data? Onze ervaren dataconsultants Joep Grosveld en Marthe Doornbos lichten drie mogelijkheden toe om succesvol datagedreven te ondernemen: op operationeel vlak, met nieuwe diensten en met data als handelswaar. Ze maken het concreet met praktijkcases. Vervolgens gaan we in op hoe jouw organisatie dit kan bereiken en gaan we het gesprek met elkaar aan waar de grootste barrières liggen om echt die stap te maken.

Praktijkcases

Winvision is al jarenlang partner van Beyond Eyes (dochteronderneming Heijmans). Ook zijn we al jarenlang partner van Fijn Wonen (dochteronderneming Van Wijnen). Samen werken wij aan innovatieve dataplatformen en datagedreven oplossingen. Inzichten en inspiratie uit deze samenwerkingen gebruiken wij tijdens deze lunch & learn! Ook zullen er andere praktijkcases uit verschillende sectoren aan bod komen.

Joep en Marthe zijn dataconsultant bij Winvision. Ze hebben ervaring met het ontwikkelen van datagedreven oplossingen zoals dataplatforms en AI-oplossingen. Joep is een aantal jaar actief geweest bij Heijmans waar hij een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van Beyond Eyes én het data science team heeft opgestart.

Meld je aan

Meld je aan via het formulier. Deze sessie is online, tijdens de lunch.

Heb je vragen over de lunch & learn of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Winvision? Stuur Joep of Marthe gerust een mailtje: joep.grosveld@winvision.nl of marthe.doornbos@winvision.nl.

Aanmelden Lunch & Learn 13 september