Lunch & Learn De Datagedreven onderwijsinstelling

  • Online in MS Teams
  • 12:00 - 13:00 uur
Direct aanmelden
05
okt

De Datagedreven Onderwijsinstelling

Inhoud:

  1. Onderwijs (roosters en simpele statistieken)
  2. Bedrijfsvoering (bijvoorbeeld HR of finance)
  3. Studierendement (uitval voorspellen en learning analytics)
  4. Inspirerende praktijkcases
  5. Tips om aan de slag te gaan

Meer over de inhoud

Heb jij de ambitie om meer te gaan doen met data? Onze ervaren dataconsultants Joep Grosveld en Carlo van Haren vertellen hoe je binnen het onderwijs stappen kunt zetten op het gebied van datagedreven werken. Ze maken het concreet met praktijkcases. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaring bij TU Delft, de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten en Hogeschool Ipabo. We gaan het gesprek met elkaar aan waar de grootste kansen liggen om echt slim te gaan werken met data binnen het onderwijs.

Praktijkcases

Door onze samenwerkingen met onder andere TU Delft en de AHK hebben veel ervaring met data binnen onderwijsinstellingen. Momenteel werken we samen met Hogeschool iPabo aan verschillende data-oplossingen. Inzichten en inspiratie uit deze samenwerkingen gebruiken wij tijdens deze lunch & learn!

Joep en Carlo zijn dataconsultant bij Winvision. Ze hebben ervaring met het ontwikkelen van datagedreven oplossingen zoals dataplatformen en AI-oplossingen.

Meld je aan

Meld je aan via het formulier. Deze sessie is online, tijdens de lunch.

Heb je vragen over de lunch & learn of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Winvision? Stuur Joep een mailtje: joep.grosveld@winvision.nl.

Aanmelden Lunch & Learn 5 oktober