Lunch & learn De datagedreven woningcorporatie

  • Online in Microsoft Teams
  • 12:00 - 13:00 uur
Direct aanmelden
10
mei

Lunch & learn: De datagedreven woningcorporatie

In samenwerking met Previder Corporaties organiseren wij deze lunch & learn speciaal voor woningcorporaties. Als woningcorporatie beschik je namelijk over een heleboel data, maar hoe zet je nu die eerste stappen naar het worden van een datagedreven woningcorporatie?

Inhoud

  • Wat is datagedreven werken?
  • Hoe maak je van veel data daadwerkelijk waardevolle informatie?
  • Praktijkvoorbeelden voor datagedreven woningcorporaties
  • De 5 stappen kun jij morgen al zetten om datagedreven te werken.

Concrete voorbeelden

Heb jij de ambitie om meer te gaan doen met data? Onze ervaren dataconsultants Joep Grosveld en Marthe Doornbos lichten toe hoe je op operationeel vlak data slim in kunt zetten. Ze maken het concreet met voorbeelden. Hoe kun je onderhoudskosten drukken en klanttevredenheid verhogen door niet reactief maar preventief om te gaan met onderhoud? En hoe kun je met voorspellende informatie het proces van aansluitend verhuren efficiënter maken? Ook vertellen Joep en Marthe over het belang van de datageletterdheid in je organisatie. Vervolgens gaan ze in op de stappen die jij morgen al kunt zetten om datagedreven te gaan werken.

Ervaring uit de praktijk

Winvision en Previder Corporaties hebben gezamenlijk jarenlang veel kennis en ervaring opgedaan in de woningcorporatiemarkt. Bijvoorbeeld bij deltaWonen waar Previder & Winvision gezamenlijk voor werken. De lunch & learn speelt in op de uitdagingen die we nu zien bij woningcorporaties. Met onze interactieve setting zorgen we ervoor dat je van elkaar kunt leren. Dus leer van je collega’s en schrijf je in!

Meld je aan

Deze editie van onze lunch & learn zal digitaal plaatsvinden.

Heb je vragen over de lunch & learn of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Winvision? Stuur Joep of Marthe gerust een mailtje: joep.grosveld@winvision.nl of marthe.doornbos@winvision.nl.

Meld je hieronder aan!