Lunch & Learn | Zo kom je van je dataschuld af

  • Online in Microsoft Teams
  • 12:30 - 13:30 uur
Direct aanmelden
25
apr

Zo kom je van je dataschuld af en kan je echt met data aan de slag

Digital twins, AI, predictive maintenance: de innovatieve concepten vliegen je om de oren. Al jaren. Maar hoe komt het dat het jouw organisatie steeds maar niet lukt om belangrijke stappen te zetten in die richting? Wanneer benutten jullie nu eens écht het potentieel van slimme IT? De grote rem op deze ontwikkeling is de dataschuld waar organisaties mee kampen. De datakwaliteit is niet op orde en zoals we ondertussen allemaal weten: onzin in is onzin uit. Als je niet weet welke assets er zijn en wat hun status is, wat vormt dan de basis van jouw innovaties? In deze kennissessie leer je meer over de dataschuld, hoe je ondanks deze schuld tóch waarde uit je data kunt halen en welke praktische stappen jij morgen al kunt zetten om te kunnen innoveren. Marthe Doornbos en Joep Grosveld, beiden, senior data consultants bij Winvision, geven je in hun kennissessie tip & trics om uit de data-schuldsanering te komen, met voorbeelden uit de sector, zoals Fijn Wonen (Van Wijnen).

Voor wie is deze lunch en learn?

Voor iedereen te maken heeft met assets, beslissingsbevoegdheid heeft en stappen wil gaan zetten om slimmer assetmanagement te doen.De Sprekers

Joep Grosveld en Marthe Doornbos zijn Senior Dataconsultants met jarenlange ervaring bij organisaties zoals Schiphol, Heijmans en Van Wijnen.


Joep Grosveld

Senior data consultant

Marthe Doornbos

Senior data consultant

Marthe Doornbos ging na haar studie Bouwkunde aan de slag bij Heijmans en later bij Schiphol, om bouw en digitalisering met elkaar te verbinden. Inmiddels werkt zij als data consultant bij Winvision. Vanuit deze rol helpt Marthe organisaties om een stap verder te komen in digitalisering binnen de gebouwde omgeving. 

Joep Grosveld is eveneens data consultant bij Winvision, na een carrière bij Heijmans Utiliteit als product owner voor de dienstverlening op het gebied van energiemonitoring. Daarnaast heeft hij het Data Science Team richting mogen geven om Heijmans meer waarde uit data te laten halen. Ook bij Winvision helpt hij klanten om waarde uit hun data te halen. Hij heeft sterke affiniteit met assets in de gebouwde omgeving. Hij voert nu projecten in de bouw met IoT uit. Zo is hij betrokken bij de digitale transformatie van Fijn Wonen. Daarnaast is hij betrokken bij de samenwerking met Bouwlab. Joep Grosveld en Marthe Doornbos inspireren jou graag in hun kennissessie over dataschuld (en hoe je daar vanaf komt).

Voor wie wij hebben gewerkt in de gebouwde wereld

Aanmelden Lunch & Learn "Zo kom je van je dataschuld af".