Workshop TimeXtender: met drag-and-drop jouw data estate bouwen

  • Online
  • 09:00 - 12:00 uur
Direct aanmelden
27
apr

Workshop TimeXtender: met drag-and-drop jouw data estate bouwen

Als data- en analyseprofessional moet je in staat zijn om snel grote hoeveelheden data te verwerken om je organisatie te helpen met het versnellen van innovatie, continu waarde te leveren en concurrerend te blijven.

Wat is TimeXtender?

Doorgaans vereist het bouwen van een data estate een team van zeer bekwame ontwikkelaars, een lappendeken aan trage, handmatige tools en maanden of zelfs jaren ontwikkelingstijd. TimeXtender neemt deze knelpunten weg en stelt jouw organisatie in staat toegang te geven tot de inzichten die nodig zijn om innovatie en groei te versnellen.

Voordelen van data estate builder TimeXtender:

  • Geautomatiseerd
  • Low-code
  • Drag-and-drop
  • Compatible met Microsoft (on-premise en Azure platform)

Hiermee kun je een moderne data estate sneller ontwikkelen dan via standaardmethoden (soms een factor 10 sneller). Je kunt gegevens voor analyse voorbereiden, data beschikbaar stellen voor AI of de resultaten opnemen en zakelijke beslissingen nemen op basis van feiten. Daarbij is het proces volledige gedocumenteerd. Je kunt zien waar de gegevens vandaan komen en waar deze gebruikt worden. Je kunt toegang instellen op datasets per gebruikersrol.

TimeXtender

Wie geeft de workshop?

Jan Willem Küper, ervaren BI consultant en TimeXtender expert bij Winvision.

Schrijf je in!

Door middel van een ruim drie uur durende workshop, willen wij je kennis laten maken met TimeXtender. Tijdens deze workshop werk je zelf aan het gehele proces. Je ontsluit de bronnen, transformeert de data, zet het datamodel op en visualiseert tenslotte de data in een Power BI dashboard.

Voor de workshop dien je beschikking te hebben over een laptop. Winvision zorgt voor de benodigde omgeving.