Inspiratieworkshop Datagedreven Ondernemen

Wil je binnen jouw organisatie datagedreven ondernemen, maar ben je nog zoekende naar waar precies de kansen en de waarde liggen? Weet je nog niet goed waar je moet beginnen of hoe je de organisatie meekrijgt? Met de inspiratieworkshop datagedreven ondernemen spotten jullie kansen voor de organisatie. Je krijgt inzicht in de vraagstukken die je met data op kunt lossen en dus waardevol zijn om in te investeren.

Het resultaat van de workshop:

  • Een helder beeld over wat data voor jouw organisatie kan betekenen
  • Draagvlak en enthousiasme over datagedreven ondernemen bij de deelnemers
  • Een aantal concrete dataoplossingen waarmee jullie businesswaarde kunnen creëren
Direct aanmelden >

Voor wie?

Managementteams en directies.

Door wie?

Onze Senior Dataconsultants

Waarmee gaan jullie aan de slag?

Consensus creëren

Vanuit praktijkvoorbeelden uit jullie sector creëren we met de deelnemers een gezamenlijk beeld over wat datagedreven ondernemen betekent. Voorbeeld: snappen we allemaal wat een dataplatform is of weten we al hoe je kunt clusteren met data?

Waarde bepalen

Vanuit jullie doelstellingen en uitdagingen kijken we waar data de meeste waarde voor jullie kan leveren. Voorbeeld: we willen de beste service voor onze klanten bieden (doel), maar moeten te vaak bij klanten langs bij storingen (uitdaging).

Eerste stappen bepalen

Met de voorbeelden en uitdagingen bedenken we de eerste datascenario’s én maken we de eerste stappen concreet. Voorbeeld: wij zorgen met een voorspellend model dat onze monteurs altijd de juiste spullen voor een klus hebben zodat zij nog maar een keer naar een klant hoeven te rijden

“De datascenario’s maken datagedreven ondernemen behapbaar. Hiermee kunnen we klein beginnen en tegelijkertijd strategisch aan onze businessdoelstellingen werken.”

Voorafgaand aan de workshop voeren we een oriënterend gesprek van een uur om de doelen van jouw organisatie helder te krijgen. De workshop duurt drie uur.

“De workshop hielp om inzicht te krijgen in onze uitdagingen, maar vooral hoe we hier morgen al mee aan de slag kunnen gaan.”
Deelnemer Workshop

Klaar om geïnspireerd te worden?

Vul hieronder het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Marthe Doornbos

Senior Dataconsultant
06 52 41 77 40 marthe.doornbos@winvision.nl