Bouw & infra

ICT in de bouw

Circulair bouwen of energie neutrale woningen ontwikkelen, zonder de uitstoot van CO2 en stikstof uit het oog te verliezen. De uitdagingen in de bouw stapelen zich snel op. Maar de kansen ook, door de beschikbare digitale mogelijkheden en de schat aan informatie en data die beschikbaar is. Alleen het gebruik ervan blijft nog verrassend achter. Daarom is een IT-partner met specifieke marktkennis en ervaring in de bouwsector een welkome adviseur. Wij helpen je bij de digitale innovaties die markt, milieu en wetgeving vereisen voor ondernemers in bouw en infra.

Gerelateerde diensten

Bouwen met data

Bouwbedrijven meten en weten al veel, maar zetten dit nog niet altijd om in informatie die bruikbaar is bij het nemen van hun beslissingen. Sterker nog, die beschikbare data kan ook de bron zijn van nieuwe diensten die eerder nog niet mogelijk waren; een digitale transformatie. Het begint allemaal met het opstellen van een duidelijke visie en strategie.

Winvision helpt bij het opstellen hiervan en met het vertalen naar, en realiseren van innovatieve oplossingen die passen bij die visie en ambitie. Bovendien besteden we veel aandacht aan de impact van de digitale vernieuwing op de mens. We bieden begeleiding bij het informeren en betrekken van medewerkers in alle veranderingen. Zo helpt Winvision om IT-innovatie in te zetten voor transformatie van de bouw.

Succesvolle IT-partner in de bouw

Winvision is al jaren IT-partner van bouwbedrijven. We volgen de ontwikkelingen en kennen de dagelijkse uitdagingen in deze sector. Digitalisering helpt om processen te automatiseren en ketenpartners en collega’s beter te laten samenwerken. Het maakt de weg vrij voor digitale transformatie en voor datagedreven ondernemen.

Slimme gebouwen en objecten door IoT gekoppeld aan Azure

Wij helpen organisaties naar betere resultaten door het verzamelen en verwerken van sensordata uit gebouwen en objecten. Met deze informatie kun jij, of je klanten, het gebouw of object efficiënter beheren of werken aan een hogere klantwaardering. In het geval van een gebouw kan de facilitair manager bijvoorbeeld zien of en in welke mate ruimtes worden gebruikt. Aan de hand van deze inzichten kunnen het gebruik van het gebouw en de klantervaring verder worden geoptimaliseerd.

Lees meer over slimme gebouwen.

Organisatie, mens en techniek

Bij ons is een digitale transformatie altijd een mix van organisatie, mens en techniek. Een mix die perfect in balans moet zijn. Samen met jouw organisatie maken we doelstellingen concreet en meetbaar. We betrekken daar alle stakeholders bij en toetsen steeds of het project op koers ligt om de doelen te halen. Zo voorkomen we dat technologie een doel op zich wordt en blijft de focus liggen op de veranderingen en het gewenste strategische resultaat. Alleen zo kunnen we maatwerk realiseren dat klaar is voor een zonnige toekomst.

Waarmee kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Robbert Post

Manager Commercie
06 - 247 80 710 robbert.post@winvision.nl

Waarmee kunnen we jou helpen?

Bekijk hier waarmee we jouw organisatie van dienst kunnen zijn.

Datastrategie

Lees meer

Van data naar dashboard

Lees meer

Maatwerk software

Lees meer

Azure Digital Twins

Lees meer

Slimme Gebouwen

Lees meer

Dataplatform

Lees meer

Business-applicaties maken

Lees meer