Bouw & infra

ICT in de bouw

Circulair bouwen of energie neutrale woningen ontwikkelen, zonder de uitstoot van CO2 en stikstof uit het oog te verliezen. De uitdagingen in de bouw stapelen zich snel op. Maar de kansen ook, door de beschikbare digitale mogelijkheden en de schat aan informatie en data die beschikbaar is. Wij helpen je bij de digitale innovaties die markt, milieu en wetgeving vereisen voor ondernemers in bouw en infra. Wij werken onder andere voor Heijmans en Van Wijnen.

Gerelateerde diensten

Bouwen met data

Bouwbedrijven meten en weten al veel, maar zetten dit nog niet altijd om in informatie die bruikbaar is bij het nemen van hun beslissingen. Sterker nog, die beschikbare data kan ook de bron zijn van nieuwe diensten die eerder nog niet mogelijk waren; een digitale transformatie. Het begint allemaal met het opstellen van een duidelijke visie en strategie.

Meer over datagedreven ondernemen >

Succesvolle IT-partner in de bouw

Winvision is al jaren IT-partner van bouwbedrijven. We volgen de ontwikkelingen en kennen de dagelijkse uitdagingen in deze sector. Digitalisering helpt om processen te automatiseren en ketenpartners en collega’s beter te laten samenwerken. Het maakt de weg vrij voor digitale transformatie en voor datagedreven ondernemen.

Slimme gebouwen en objecten door IoT gekoppeld aan Azure

Wij helpen organisaties naar betere resultaten door het verzamelen en verwerken van sensordata uit gebouwen en objecten. Met deze informatie kun jij, of je klanten, het gebouw of object efficiënter beheren of werken aan een hogere klantwaardering. In het geval van een gebouw kan de facilitair manager bijvoorbeeld zien of en in welke mate ruimtes worden gebruikt. Aan de hand van deze inzichten kunnen het gebruik van het gebouw en de klantervaring verder worden geoptimaliseerd.

Lees meer over slimme gebouwen.

Organisatie, mens en techniek

Bij ons is een digitale transformatie altijd een mix van organisatie, mens en techniek. Een mix die perfect in balans moet zijn. Samen met jouw organisatie maken we doelstellingen concreet en meetbaar. We betrekken daar alle stakeholders bij en toetsen steeds of het project op koers ligt om de doelen te halen. Zo voorkomen we dat technologie een doel op zich wordt en blijft de focus liggen op de veranderingen en het gewenste strategische resultaat. Alleen zo kunnen we maatwerk realiseren dat klaar is voor een zonnige toekomst.

BLOG | Data is geen project, het is de kern van je organisatie

Waarmee kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Raymond van Ham

Business Development Manager
06-46199986 raymond.vanham@winvision.nl