Onderwijs

Digitalisering in het onderwijs

Je wilt studenten alles aanreiken om zo goed mogelijk te kunnen studeren. Dat geldt voor de leeromgeving, maar ook voor de werkplek en smart campus. Je maakt kennis beschikbaar, stimuleert samenwerking, zorgt voor een inspirerende omgeving en biedt extra ondersteuning. Tegelijk ben je werkgever en leid je een gezonde en toekomstgerichte organisatie. Digitale technologie helpt je om processen te versoepelen, samenwerking te verbeteren en waarde uit data te halen.

Gerelateerde diensten

ICT in het onderwijs

Inzicht in data wordt steeds belangrijker om het budget te bewaken, studentenuitval te voorspellen en te verkleinen. Onder andere met koppelingen van data uit verschillende bronnen. Zo kunnen we studenten, docenten en onderwijsinstellingen optimaal ondersteunen. Een goed voorbeeld daarvan is onze klant iPabo, waarmee we mooie resultaten hebben behaald.

Voor wie werken wij

ICT-partner voor mbo, hbo en universiteit

Winvision is ICT-partner van organisaties in het vervolgonderwijs. We kennen de sector en weten wat bestuurders en medewerkers bezig (en wakker?) houdt. Als voorloper in digitale innovatie helpen we je om slimme technologie en data te benutten: om studenten te werven, ondersteunen en binnen te houden, alumni te blijven betrekken, medewerkers te faciliteren, bedrijfsprocessen te versoepelen en gebouwen optimaal en duurzaam te beheren.

Strategisch IT-advies

Waar wil een organisatie over twee tot drie jaar staan? Welke strategie zorgt ervoor dat de bedrijfsdoelstellingen minimaal gerealiseerd worden? Dat is een ‘business’-vraagstuk, maar dat kan niet los gezien worden van de IT-strategie. IT maakt het mogelijk dat organisaties zich blijven ontwikkelen en transformeren.

Organisatie, mens en techniek

Bij ons is een digitale transformatie altijd een mix van organisatie, mens en techniek. Een mix die perfect in balans moet zijn. Samen met jouw organisatie maken we doelstellingen concreet en meetbaar. We betrekken daar alle stakeholders bij en toetsen steeds of het project op koers ligt om de doelen te halen. Zo voorkomen we dat technologie een doel op zich wordt en blijft de focus liggen op de veranderingen en het gewenste strategische resultaat. Alleen zo kunnen we maatwerk realiseren dat klaar is voor een zonnige toekomst.

Hoe kan ik je helpen?

Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wilko van Deursen

Accountmanager Onderwijs
06-29550222 wilko.vandeursen@winvision.nl

Gerelateerde diensten

Een Slimme Campus biedt studenten, medewerkers en omgeving nu en in de nabije toekomst vele mogelijkheden. Bekijk hieronder hoe wij jou onderwijsinstelling hierbij kunnen helpen.