Overheid

Digitalisering bij de overheid

De burger goed bedienen met informatie en inspraak, daarin vormt digitalisering steeds meer de onmisbare kern. Hoe zorg je dan voor een moderne werkplek waar mensen slimmer kunnen samenwerken? Of hoe vorm je bijvoorbeeld een heldere visie op hybride werken voor je ambtenaren, als het ‘normale kantoorleven’ weer begint? Winvision is de stabiele ICT-partner van lagere overheden en publiekrechtelijke instanties. Wij denken graag mee op procesniveau over een betere en datagedreven sturing van taken.

Gerelateerde diensten

ICT in het lokale bestuur

Digitale technologie helpt je om processen te versoepelen, samenwerking te verbeteren en waarde uit data te halen. Inzicht in data wordt steeds belangrijker om het budget te bewaken, begrotingsverschillen te voorspellen en te verkleinen. Bijvoorbeeld met koppelingen van data uit diverse bronnen. Door flexibiliteit te realiseren, kunnen we burgers, bedrijven en ambtenaren optimaal ondersteunen. Ook als werkgever leid je op die manier een gezonde en toekomstgerichte overheidsorganisatie.

Strategisch IT-advies

Waar wil een organisatie over twee tot drie jaar staan? Welke strategie zorgt ervoor dat de bedrijfsdoelstellingen minimaal gerealiseerd worden? Dat is een ‘business’-vraagstuk, maar kan niet los gezien worden van de IT-strategie. IT maakt het mogelijk dat organisaties zich blijven ontwikkelen en transformeren. Het begint altijd bij het bepalen van de visie en de aanpak, in de vorm van een digitale roadmap. Die moet voor iedereen helder zijn en passen bij de organisatie. Samen met jou zorgen we voor digitale innovatie die aansluit bij jouw uitdagingen en ambities.

Organisatie, mens en techniek

Bij ons is een digitale transformatie altijd een mix van organisatie, mens en techniek. Een mix die perfect in balans moet zijn. Samen met jouw organisatie maken we doelstellingen concreet en meetbaar. We betrekken daar alle stakeholders bij en toetsen steeds of het project op koers ligt om de doelen te halen. Zo voorkomen we dat technologie een doel op zich wordt en blijft de focus liggen op de veranderingen en het gewenste strategische resultaat. Alleen zo kunnen we maatwerk realiseren dat klaar is voor een zonnige toekomst.

BLOG | Data is geen project, het is de kern van je organisatie

Waarmee kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Marlou Gremmen

Accountmanager
06-14406463 marlou.gremmen@winvision.nl