Woningcorporaties

Digitalisering bij woningcorporaties

Bij woningcorporaties wordt digitalisering en data steeds belangrijker. Bijvoorbeeld om samenwerking met ketenpartners en dienstverlening aan huurders te verbeteren. Echter, in de corporatiesector is van vergaande digitalisering nog nauwelijks sprake. Ons credo is dan ook: denk groot, begin klein! Winvision werkt samen met corporaties om hen digitaal verder te helpen.

Gerelateerde diensten

Slim samenwerken met M365

Om de digitale transformatie te bevorderen is een sterke technische basis goud waard. In veel branches is de ontwikkeling van innovatieve IT-oplossingen in een stroomversnelling geraakt door te werken in de Cloud. Met Microsoft 365 kun je alle applicaties beschikbaar stellen op één platform, bijvoorbeeld Microsoft Teams. Bovendien is de beveiliging, back-up en beschikbaarheid van data gegarandeerd. Voor woningcorporaties die digitale stappen willen maken is Microsoft 365 de oplossing.

> Download Leaflet Slim Samenwerken

Microsoft Teams

Voor wie werken wij

Verandermanagement & adoptie

Heb je de techniek al staan, maar gaan de organisatie en mensen niet goed mee hierin? Dan kunnen onze verandermanagers je helpen. Zo wordt jouw digitale verandering blijvend succesvol.

Download Leaflet Slim samenwerken met M365

De datagedreven woningcorporatie

Hoe kun je als woningcorporatie stappen zetten om de maatschappelijke doelstellingen zo goed mogelijk uit te voeren? De inzet van data en data-analyse leidt tot nieuwe inzichten en/of een nieuwe manier van werken, die aansluiten op de doelstellingen van de corporatie. Maar zonder goede data komen organisaties die datagedreven willen werken niet ver. Werken aan de datakwaliteit is van groot belang. Zet de eerste stap met onze inspiratieworkshop datagedreven ondernemen.

Organisatie, mens en techniek

Bij ons is een digitale transformatie altijd een mix van organisatie, mens en techniek. Een mix die perfect in balans moet zijn. Samen met jouw organisatie maken we doelstellingen concreet en meetbaar. We betrekken daar alle stakeholders bij en toetsen steeds of het project op koers ligt om de doelen te halen. Zo voorkomen we dat technologie een doel op zich wordt en blijft de focus liggen op de veranderingen en het gewenste strategische resultaat. Alleen zo kunnen we maatwerk realiseren dat klaar is voor een zonnige toekomst.

BLOG | Data is geen project, het is de kern van je organisatie

Waar kan ik je mee helpen?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Marlou Gremmen

Accountmanager
06-14406463 marlou.gremmen@winvision.nl