Terug naar overzicht

Winvision in de top-10 van de beste digitale innovaties van 2021!

Computable.nl heeft de genomineerden voor de Computable Awards 2021 bekend gemaakt. We zijn enorm trots dat wij samen met CSU Cleaning Services en BE Clean (onderdeel Beyond Eyes) een plek in de top-10 hebben gekregen. Ons gezamenlijke project ‘Datagedreven schoonmaken’ is genomineerd in de categorie Digitale Innovatie!

Sensoren en menselijke informatie

De oplossing die Winvision en CSU hiervoor samen ontwikkelden, heet BE Clean. Dit platform gebruikt een combinatie van sensordata en menselijke informatie om slimme schoonmaakroutes te plannen. Sensoren in een gebouw laten bijvoorbeeld zien welke ruimtes op een dag intensief gebruikt zijn en welke juist niet. Maar ook de schoonmaakmedewerkers spelen een belangrijke rol, aldus Winvision-developer Milou Schepers: "Zij komen door het hele pand en kijken met andere ogen dan wij als gebruikers. Ze kunnen bijvoorbeeld signaleren of er in een ruimte iets aan de hand is, bijvoorbeeld iets dat gerepareerd moet worden."

Schoonmaken is een analoog proces

"Schoonmaken is een volledig analoog proces, waarbij de schoonmaakmedewerker een vaste route heeft en de kantoorspecifieke-informatie voornamelijk in zijn hoofd heeft. Het kan efficiënter en transparanter. Datagedreven en daarmee resultaatgerichter schoonmaken is de oplossing. Hiermee wordt het schoonmaakproces efficiënter, transparanter en neemt de tevredenheid onder klanten en schoonmaakmedewerkers toe. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om het project ‘Datagedreven schoonmaken‘ te nomineren in de categorie Digitale Innovatie."

Stem op ons

Help jij ons deze gave award in de wacht te slepen? Jouw stem is heel belangrijk, want de publieksstemmen bepalen voor 50% de winnaar.

Stemmen kan via onderstaande button of deze link: https://bit.ly/2TtpFXP

Volg de stemlink die je in je mailbox krijgt. Je vindt ons als 4de in de categorie Digitale Innovatie: Datagedreven schoonmaken.

Bedankt voor je stem!