Terug naar overzicht

Dromen, innoveren en transformeren

“De meeste dromen zijn bedrog”. Hoe aanstekelijk het liedje ook is, wij zijn het niet helemaal eens met deze zin. De meeste dromen zijn met behulp van moderne technologie juist dichterbij dan ooit. Er zijn talloze voorbeelden van technologisch gedreven innovaties die allemaal bijdragen aan een verbetering op maatschappelijk, economisch of sociaal niveau.

> Download het rapport

Een onderzoeksrapport naar de dromen van IT'ers

Natuurlijk vinden we het wel belangrijk dat we blijven dromen. Dat we durven vooruit te blikken naar het onbekende, naar een wereld waar het onmogelijke mogelijk wordt. Grote dromen, of kleine dromen, ieder mens verdient het om even uit de waan van de dag te stappen en te kijken naar de dag van morgen of overmorgen. Het geeft ons energie om weer vooruit te gaan en om zowel op zakelijk als privé vlak weer vooruit te kunnen.

Er wordt vaak gezegd dat dromen en innovaties mislukken. Helaas zijn het inderdaad de falende projecten die de headlines halen. De kans van slagen is stukken groter als de manier waarop er wordt samengewerkt en de middelen die ingezet worden goed afgestemd zijn op de organisatie. Met technologie kan alles. Maar je hebt er niets aan als niemand er iets mee doet. Technologie wordt pas een succes als er mensen zijn die het relevant maken. En mensen zijn immers veelal niet zo veranderlijk. Samenwerken, goede processen en een intrinsiek geloof in innovatie zijn daarom cruciaal om innovatie te versnellen.

Dit onderzoek gaat dieper in op de dromen van IT’ers. Over technologieën, processen en innovaties. We willen met dit rapport inspiratie bieden voor iedereen die graag nadenkt over de dag van morgen en overmorgen. Dromen zijn er immers om na te streven!

Download het rapport

Dromen, innoveren en transformeren. Een onderzoeksrapport naar de dromen van IT'ers.