Terug naar overzicht

Winvision in top beste ICT-werkgevers van Nederland!

Winvision is hoog beoordeeld in de Computable Career Guide, de lijst van beste ICT-werkgevers van Nederland! Met maar liefst zes top-3 noteringen en een gemiddelde score van 8,58 staan we hoog in de lijst die op vrijdag 14 juni gepubliceerd werd.

Computable Career Guide

Winvision heeft maar liefst iIn twee sectoren de 1e plaats behaald: ‘Onderwijs & Opleiding’ en ‘Bouwnijverheid & -installatie’. De Computable Career Guide wordt samengesteld door werknemers die hun eigen bedrijf beoordelen. “Wij zijn dan ook ontzettend trots dat onze eigen medewerkers Winvision zo hoog beoordelen.

Zonder tevreden medewerkers kunnen wij namelijk niet succesvol en innovatief zijn. De uitkomsten van dit onderzoek bevestigen de kernwaarden waar wij als bedrijf voor willen staan: authentiek, klantgericht, samen en innovatief,” zegt Anita van Dekken, algemeen directeur van Winvision.

Onze prestaties op een rij:

  • Sector 'Onderwijs & Opleiding' - 1e plaats
  • Sector 'Bouwnijverheid & -installatie' - 1e plaats
  • Sector 'Internet of Things & Sensoren' - 2e plaats
  • Sector 'Gezondsheids- en welzijnszorg' - 2e plaats
  • Categorie 'Innovativiteit werkgever' - 3e plaats
  • Categorie 'Balans tussen werk en privé' - 3e plaats

De Career Guide wordt uitgevoerd door Enigma Research in opdracht van Computable, het platform voor ICT-professionals. In het onderzoek werden 316 andere ICT-bedrijven in Nederland beoordeeld op allerlei verschillende gebieden.