Terug naar overzicht

Winvision treedt toe tot selecte groep charterpartners Microsoft

Winvision, innovatieve IT-dienstverlener, is benoemd tot charterpartner in het Microsoft Content Services Partner Program. Winvision behoort hiermee tot de selecte groep van drie Microsoft charterpartners die Nederland rijk is. Dankzij deze status ontstaat er een nog nauwere samenwerking met Microsoft om organisaties te helpen de meeste waarde uit Microsoft 365 te halen. Daarnaast kan Winvision haar klanten nog beter ondersteunen bij het continu leren, sneller innoveren en een betere IT-adoptie.

Samen met onze klanten innovatief verschil maken

Mike van Zandwijk, Technology Development Manager: “Ik ben trots op deze benoeming. Onlangs deed Microsoft grote aankondigingen rondom hun platform zoals Microsoft Viva. De aangekondigde ontwikkelingen sluiten perfect aan bij de visie van Winvision. Samen innoveren met onze klanten en door middel van projecten een verschil maken voor de maatschappij. IT-adoptie is daar een belangrijk onderdeel van. Met deze benoeming kunnen wij onze klanten nog beter helpen met innovaties en alles uit technologie te halen.”

Het Microsoft Content Services Partner Program helpt organisaties bij de mogelijkheden en het verkrijgen van de controle die ze nodig hebben in hun dagelijkse werk met end-to-end content oplossingen. Dit programma focust zich op procesoptimalisatie van kennismanagement en het verkrijgen van nieuwe inzichten dankzij het AI-platform van Microsoft. Er zijn drie verschillende partnerniveaus, associate, charter en preferred.

Over Winvision

Winvision helpt organisaties om slimmer samen te werken en beter te presteren. Winvision verbindt strategie met innovatieve, datagedreven en praktische ICT-oplossingen. In samenwerking met haar klanten bouwen en integreren ze digitale technologie om medewerkers efficiënter en slimmer te laten communiceren en samenwerken. Daarnaast ligt de focus op het versimpelen en automatiseren van processen. Het doel is om met slimme ICT bij te dragen aan de digitale transformatie en het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Winvision is onderdeel van Odin Groep. Bij Winvision werken zo’n 75 gedreven ICT-specialisten. De organisatie heeft ruim 18 jaar ervaring in de kopgroep van Microsoft-partners. Winvision is ISO9001, ISO27001 en NEN7510-gecertificeerd en gevestigd in Vianen.