Over ons

ICT met oog voor diversiteit en duurzaamheid

We zien dat digitalisering essentieel is voor een duurzame maatschappij. Een wereld waarin mens en IT in balans zijn is daarom het doel dat we steeds voor ogen houden. Ons hart gaat sneller kloppen van toegepaste technologische innovaties. Samen zorgen we ervoor dat onze oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk van onze klanten, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Daarmee willen wij hen een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie geven.

Verder praten? Neem contact met ons op
‘Wij dragen graag bij aan een wereld die duurzamer en meer divers is. Digitale transformatie brengt die wereld vaak sneller dichterbij.’
Anita van Dekken
Algemeen directeur Winvision

Blijvend succes met ICT realiseer je samen

Wij geloven dat effectieve oplossingen alleen in een open samenwerking ontstaan. Winvision wil daarin de inspirerende, strategische IT-partner zijn. Met een scherp oog voor de toekomst, voor menselijke verandering en geavanceerde technologie. Winvision doet dit al bijna 20 jaar, met innovatieve en creatieve IT-diensten, die haar klanten helpen bij het leveren van persoonlijk maatwerk. En met een heldere marktfocus gericht op zorg, onderwijs, (lokale) overheid, bouw & infra en MKB met een digitale ambitie.

Sterke partnerships

We zijn als toegewijd partner nauw verbonden met Microsoft. Met dit leidende platform en de nieuwste Cloud-diensten ondersteunen wij onze klanten, bij het behalen van hun doelstellingen. De oplossingen die we dankzij ons partnership met AvePoint kunnen bieden zorgen ervoor dat klanten werkelijk alles uit Microsoft 365 en SharePoint kunnen halen. Met TimeXtender hebben we tenslotte toegang tot een krachtig datamanagementplatform waarin het proces om ruwe data te ontsluiten, modelleren en beheren volledig geautomatiseerd is. Wat TimeXtender extra aantrekkelijk maakt, is dat het is ontwikkeld om naadloos te integreren met Azure en andere Microsoft-technologie waarin Winvision een echte specialist is.

Werken bij Winvision

Bij Winvision draait het eigenlijk maar om één ding. Écht weten wat mensen beweegt. Wat willen onze klanten precies? En wat willen hún eindgebruikers het liefst. Maar natuurlijk ook; wat willen onze eigen mensen. Wat drijft ze om de best denkbare ICT-oplossingen te bedenken, te realiseren én te implementeren. Onze mensen onderscheiden zich vooral door een mix van eigenschappen die we kortweg samenvatten als Aksi! Authentiek, Klantgericht, Samenwerkend en Innovatief. Die combinatie leidt altijd tot een beter resultaat.

Werken bij Winvision

Onderdeel van een groter geheel

Winvision is onderdeel van Odin Groep, een veilig en prettig thuis voor IT-bedrijven en professionals. Met onze drie bedrijven Previder, Heutink ICT en Winvision zorgen wij voor tienduizenden online werkplekken, IT-omgevingen, websites en online portalen in de zorg, de bouw en de profitsector. Daarnaast laten we meer dan 900.000 leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs via online platformen leren en werken. Wij bieden onze medewerkers continu mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Via onze eigen Odin Academy en Career Tracks bieden we heldere carrièreperspectieven. Zo krijg je volop kansen om bijvoorbeeld trainingen te volgen en de volgende stap in je carrière te zetten.