Terug naar overzicht

Allerzorg kiest voor Office-365 cloud werkplek

Sinds de oprichting in 2006 heeft Allerzorg zich snel ontwikkeld tot een zorgorganisatie met ruim 1.500 medewerkers. Verspreid over het land opereren kleine zelfstandige teams op het gebied van onder andere wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg en specialistische zorg aan huis.

De opdracht

Toen Allerzorg en Winvision met elkaar in gesprek raakten, werkte Allerzorg met lokaal gehoste Citrix-werkplekken. Er was sprake van inflexibiliteit, beperkte schaalbaarheid en relatief hoge kosten.

Onze uitdaging: neem Allerzorg mee in de digitale transformatie en implementeer organisatiebreed Office-365 cloud werkplekken.


Onze aanpak

In de visie van Winvision gaan digitale en menselijke verandering altijd hand in hand. Daarom hebben we, nadat we de Office 365-werkplekken met succes hadden geïmplementeerd, een adoptietraject in gang gezet om de nieuwe werkprocessen goed te laten ‘landen’. Dit traject baseerden we op een vooraf door ons gemaakte analyse van gebruikersgroepen en gebruiksscenario’s.

Het resultaat

Dankzij de nieuwe moderne werkplekken werken zowel de kantoormedewerkers als de vele ambulante zorgverleners van Allerzorg efficiënter samen. De medewerkers zijn tevreden, en dat vertaalt zich door naar cliënten die tevreden zijn over de kwaliteit van de zorgverlening.

Waarmee kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Karin IJsendorn

Key-Accountmanager Zorg
06-57076090 karin.ijsendorn@winvision.nl