Terug naar overzicht

Zorgorganisatie SDW naar de cloud met Office 365-werkplekken

Zorgorganisatie SDW ondersteunt cliënten met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking. Vanuit 33 vestigingen in West-Brabant en Zeeland biedt SDW onder meer dagactiviteiten, ambulante zorg en woonzorgondersteuning.

De opdracht

De bestaande digitale werkplekken binnen SDW moesten tegen het licht worden gehouden. Het snel vinden van de juiste documenten kostte medewerkers te veel tijd en moeite. Dat leidde tot inefficiëntie, het niet kunnen delen van kennis en daardoor minder tevreden medewerkers.

Onze aanpak

Om te beginnen hebben we met SDW de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Op basis van deze inventarisatie was ons advies een transitie naar Office 365-werkplekken in de cloud. Daarbij hebben we gezamenlijk vastgesteld dat zo’n transitie alleen kan slagen wanneer de medewerkers worden meegenomen in het traject. Technologische en menselijke verandering gaan ook hier hand in hand.

Het resultaat

De transitie naar de cloud is met succes gerealiseerd en dat biedt SDW veel mogelijkheden. Medewerkers kunnen documenten snel vinden, onderling uitwisselen én bewerken.

Kennis delen is de norm geworden en inefficiënt werken behoort tot het verleden.

Hoe kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Karin IJsendorn

Key-Accountmanager Zorg
06-57076090 karin.ijsendorn@winvision.nl