Terug naar overzicht

E-learning op maat voor Stichting PK met Office 365

Stichting PK is het overkoepelende bedrijfsbureau van drie Utrechtse stichtingen die actief zijn in het welzijnswerk, jongerenwerk en jeugdwerk. Bij de stichtingen werken professionals die zelf hulp verlenen of vrijwilligers inzetten en begeleiden. De activiteiten zijn verdeeld over vijf eigen locaties. Daarnaast wordt veelvuldig gewerkt in een groot aantal buurthuizen en soortgelijke locaties in de stad.

De opdracht

Voorheen maakte Stichting PK gebruik van een Citrix-omgeving. Die gaf echter veel technische problemen. Op advies van Winvision werd gekozen voor een overstap naar Microsoft Office 365, volledig in de cloud. Maar toen moesten de medewerkers van de diverse stichtingen nog met de nieuwe omgeving leren werken.

E-learning op maat

In het verlengde van een adoptietraject ontwikkelden wij een e-learningoplossing op maat om de medewerkers van Stichting PK vertrouwd te maken met Office 365. De oplossing is helemaal aangepast aan de huisstijl, de manier van werken en het taalgebruik.

Het resultaat

De opdrachtgever is zeer te spreken over de look & feel van de gerealiseerde oplossing en constateert dat het een betaalbaar en snel opstapje is gebleken om mensen op weg te helpen met de nieuwe omgeving.

Hoe kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Karin IJsendorn

Key-Accountmanager Zorg
06-57076090 karin.ijsendorn@winvision.nl