Terug naar overzicht

Een vernieuwd Intranet op basis van M365 voor de Woonschakel

Bij de Woonschakel in Medemblik liep de technische ondersteuning van het vorige Intranet af. Dit was een uitstekende aanleiding om vernieuwing aan te brengen en bestaande M365 licenties beter te benutten.

Een tevreden klant

Hessel Waardenburg, communicatiemedewerker bij De Woonschakel: "Winvision denkt verder dan alleen de opdracht, dat werkt enorm fijn. Daarnaast zijn jullie ook nog eens heel creatief in het aandragen van oplossingen. We zijn dan ook zeer tevreden met ons nieuwe intranet. Een cijfer voor Winvision? Zeker een 9."

Onze inspanningen leidde tot een succesvolle vernieuwing van het intranet van De Woonschakel, dat is geïntegreerd in het M365-platform. Zo is het Intranet vanaf nu benaderbaar in de huidige Microsoft Teams omgeving. Ondanks de uitdaging van een deadline van één maand, brachten we het project tot een succesvol einde!

We zijn trots op het behalen van een 9 van De Woonschakel en kijken ernaar uit om met hen verder te werken. De Woonschakel is blij met het resultaat en wij zijn ook blij met hen als klant!

Waarmee kan ik je helpen?

vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Marlou Gremmen

Accountmanager
06-14406463 marlou.gremmen@winvision.nl