Terug naar overzicht

Meer efficiency en minder kosten voor Allerzorg door Power Platform

Sinds de oprichting in 2006 heeft Allerzorg zich snel ontwikkeld tot een zorgorganisatie met ruim 1.500 medewerkers. Verspreid over het land opereren kleine zelfstandige teams op het gebied van onder andere wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg en specialistische zorg aan huis. Binnen de sector is Allerzorg een absolute voorloper in het digitaliseren van processen.

De opdracht

Nadat Allerzorg in 2017 was overgestapt van Citrix naar Microsoft Office 365, beschikte de organisatie automatisch ook over het Microsoft Power Platform. Zou het niet mogelijk zijn om efficiencyslagen te maken en kosten te besparen door specifieke bedrijfsapplicaties te vervangen door getailorde Microsoft Power Apps?

Onze aanpak

Vanuit een jarenlange relatie (wij mochten de genoemde overstap naar Office 365 ook al begeleiden) deed Allerzorg een beroep op Winvision voor advies over de specifieke mogelijkheden van het Power Platform. Daarnaast fungeert Winvision als gewaardeerde vraagbaak en kennispartner in de uitvoering.

Het resultaat

Inmiddels is een belangrijk deelproces – de registratie en verwerking van uren – helemaal opgezet in Power Platform. Zo zijn uren en goedkeuringen traceerbaar gemaakt, worden incorrecte declaraties voorkomen en hoeft er veel minder te worden gecontroleerd. Kortom, een efficiëntere manier van werken, die zich vertaalt in een duidelijke kostenbesparing.

Hoe kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Karin IJsendorn

Key-Accountmanager Zorg
06-57076090 karin.ijsendorn@winvision.nl