Terug naar overzicht

Optimalisatie van de digitale werkomgeving bij Het Grootslag

Woningcorporatie het Grootslag uit West-Friesland had de wens om de digitale werkomgeving op basis van M365 te vernieuwen om specifieke doelen te behalen: slimmer samenwerken met de M365 omgeving!

Starten maar!

Wij werden gevraagd om de fileserverdata te migreren naar Microsoft 365 en het huidige Intranet over te zetten op SharePoint én deze beschikbaar maken binnen de Teams-omgeving. De vindbaarheid van informatie wordt hiermee beter, omdat alles dan binnen de M365-omgeving te vinden is. Ons belangrijkste doel was het meedenken en helpen om medewerkers in beweging te krijgen om op een uniforme en prettige manier te gaan werken.

Toen het startschot luidde maakten we met de projectmanager (Bart Bakker) van Het Grootslag een planning, stelden we het projectteam samen en verdeelden we de taken. Na een uitvoerige data-analyse en het opstellen van de werkafspraken (governance) konden we efficiënt en effectief aan het werk om de beoogde doelen te realiseren.

Puntjes op de i

De samenwerking verliep soepel. De test pilot verliep zonder problemen en met onze Microsoft Teams trainingen waren de medewerkers al wegwijs vóórdat de integratie plaatsvond. De daadwerkelijke livegang van het intranet in Teams was een succes en Het Grootslag is tevreden (en wij zijn dat ook)!

Waarmee kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Marlou Gremmen

Accountmanager
06-14406463 marlou.gremmen@winvision.nl