Terug naar overzicht

Winvision helpt Beyond Eyes gebouwen slimmer te maken

Beyond Eyes, een initiatief van bouwbedrijf Heijmans en schoonmaakbedrijf CSU, ontwikkelde een zelfstandig opererend sensorsysteem dat continu realtime data verzamelt binnen bijvoorbeeld een kantoorpand, campus of ziekenhuis. Op basis van deze data kan zo’n ‘slim gebouw’ efficiënter én duurzamer worden beheerd.

Samenwerking Winvision & Beyond Eyes

Winvision heeft zich als preferred partner aan Beyond Eyes verbonden. In deze hoedanigheid zijn wij verantwoordelijk voor het achterliggende cloudplatform in Microsoft Azure en zijn wij het eerste aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en facilitymanagers van bedrijven waar Beyond Eyes is geïmplementeerd.

Daarnaast hebben wij het cloudplatform in Microsoft Azure ingericht en helpen we bij de doorontwikkeling van het systeem. In onze aanpak hebben we vooral gericht meegedacht met alle betrokken partijen en ideeën vertaald naar werkbare oplossingen. In de toekomst zullen we ons blijven inspannen om gebouwen steeds slimmer te maken.

Voordelen op een rijtje

Het systeem van draadloze sensoren, slimme software en cloudplatform is binnen één dag up en running in elk pand. Alle data die verzameld wordt, komt samen in een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk online dashboard. De gebouwbeheerder krijgt realtime inzicht in bezetting en omstandigheden van werkplekken, ruimtes en vleugels, waardoor gebouwen veel efficiënter en duurzamer beheerd kunnen worden.

Waarmee kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Raymond van Ham

Business Development Manager
06-46199986 raymond.vanham@winvision.nl