Slim samenwerken

Adoptie as a service

Begrijpen jouw medewerkers waarom digitale werkvormen meerwaarde bieden voor de organisatie? En realiseren ze deze meerwaarde ook?

Adoptie as a service voor eindgebruikers

In de praktijk zien wij dat het begeleiden van medewerkers bij het leren werken met moderne ICT-middelen veel aandacht nodig heeft. Ons adoptieteam helpt jouw medewerkers zowel het nut als de noodzaak van de ICT-veranderingen op de werkvloer te begrijpen. Ook ondersteunen wij hen bij het willen en kunnen werken met digitale hulpmiddelen. Dit is geen eenmalige actie, maar een continu proces. Digitale kansen blijven ontstaan en natuurlijk komen er ook nieuwe medewerkers in dienst. Alleen door de digitalisering blijvend te borgen in jouw organisatie realiseer je meerwaarde en kom je digitaal verder. Wij ondersteunen dit met adoptie as a service. Je kunt het vergelijken met een beheercontract voor je techniek, maar dan als blijvende ondersteuning en vernieuwing voor je eindgebruikers.

Wat levert Adoptie as a Service jou op?

  • Collega's werken efficiënter en prettiger met ICT.
  • Collega’s dragen bij aan de gewenste digitale transformatie, ook op termijn.
  • Continue groei/ontwikkeling van jouw organisatie.
"Er was vanuit Winvision goede adoptie ondersteuning rondom de livegang. Daardoor kon onze gebruikersorganisatie heel snel weer aan de slag met het nieuwe werkplek concept."
Barry Jansen
Adviseur Informatisering

Meer weten?

Wil jij meer weten over Adoptie as a Service? Of wil je advies over veranderprocessen binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op.

Raymond van Ham

Business Development Manager
06-46199986 raymond.vanham@winvision.nl