Slimmer Werken in Teams Test

Hoe volwassen is jouw organisatie op het gebied van Microsoft Teams? Zijn jullie nog rookies of al echte goeroes? Doe de Slimmer Werken in Teams Test! Je ontvangt direct je score met toelichting.

De scan bestaat uit 15 vragen en duurt 5 minuten.

Doe de test

"Ik wil slimmer digitaal samenwerken"

Misschien denk je al een tijdje ‘ik wil slimmer digitaal samenwerken’, maar heb je nog geen idee welke stappen je kunt zetten. Misschien heeft jouw organisatie alle techniek al in huis, maar nog niet de benodigde kennis en kunde om alles eruit te halen wat erin zit. En misschien werken jullie al veel digitaal samen, maar ontbreekt er nog een goede visie om jullie digitalisering een niveau hoger te tillen.

Wat jouw uitdaging ook is, op basis van inzichten vanuit Gartner hebben wij een test gemaakt waarmee jij precies kunt zien hoe volwassen jouw organisatie is op het gebied van werken met Microsoft Teams.

Waar sta jij? Ontdek het.

Er zijn zes volwassenheids-niveaus in het slim digitaal samenwerken, van ‘rookie’ tot het eindniveau ‘goeroe’. Na het invullen van de scan ontvang je direct je score en inzicht in waar jouw kansen liggen.

> Doe de test