Datagedreven ondernemen

‘Ik wil mijn besluiten funderen op feiten’

Wij helpen je met het opzetten van een datastrategie en de daarbij behorende roadmap. En met datamanagement, je data visueel maken en het verzamelen van je data uit meerdere bronnen in een dataplatform. Daarmee kun je je beslissingen baseren op actuele data.

Gerelateerde diensten

Hoe werk je toe naar een blijvende digitale voorsprong?

Heeft jouw organisatie ambities om datagedreven te werken? Wij kunnen je helpen om het verbeterpotentieel voor jouw organisatie heel scherp te krijgen. En vervolgens met het opzetten van een datastrategie en een dataplatform, met datamanagement en om je data visueel te maken in een dashboard. Bekijk je toekomstige opties voortaan vanuit historische data. Klinkt futuristisch? Valt mee.

Lees onze blog Data is geen project, het is de kern van je organisatie.

Start de Data Maturity Scan

Rookie of data goeroe?

Doorloop de scan en krijg inzicht in de data-kansen voor jouw organisatie. Daarnaast ontvang je (indien gewenst) een gratis consult t.w.v. 500 euro met een van onze data-experts! De scan duurt 5 minuten.
Lees meer over de scan

Data consultancy & BI in begrijpelijke taal

Als ervaren Microsoft-specialist zijn wij een betrouwbare en gewaardeerde partner voor business intelligence en strategische vragen. ‘Hoe ontwikkelt mijn bedrijfstak zich de komende jaren en wat is onze rol daar dan in? Is mijn huidige businessmodel nog houdbaar?’ Om maar een paar te noemen. Met behulp van Microsoft Power BI bijvoorbeeld, creëren wij krachtige dashboards die jou inzicht geven in belangrijke stuurinformatie. Of het nu gaat om een eenvoudig dashboard of een meer complex, gecombineerd dashboard. Het mooie van Power BI is bovendien dat het naadloos integreert met alle andere Microsoft-producten. Zo kijk je niet alleen naar resultaten uit het verleden, maar blik je ook vooruit op basis van duidelijke data.

Lees meer over het maken van dashboards.

Complexe datacombinaties vragen om datamanagement-platforms

Organisaties die kiezen voor datagedreven werken, willen steeds vaker gegevens uit verschillende bronnen combineren. Niet alleen gegevens uit eigen systemen maar ook bijvoorbeeld sensordata of data die wordt aangeboden door externe partijen. Bij zulke geavanceerde datavraagstukken is een geautomatiseerd datamanagementplatform een krachtig middel, dat snel en tegen relatief lage kosten kan worden gerealiseerd. Ook voor dit soort trajecten, van advies tot realisatie en beheer, zijn wij een ervaren partner.

Lees meer over een dataplatform.

Business Consultancy & Verandermanagement

Data is een van de belangrijkste middelen om strategische keuzes te maken, te sturen en voorspellingen te doen. Grip krijgen op je data is dus cruciaal, maar waar moet je beginnen of hoe moet je verder? Omdat data een middel is en geen doel op zich, kijken we eerst samen naar jouw organisatiedoelstellingen en vervolgens naar welke oplossingen daarbij passen. En zorgen we dat jouw organisatie de nieuwe manier van werken ook echt omarmt.

Waarmee kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Robbert Post

Manager Commercie
06 - 247 80 710 robbert.post@winvision.nl

Onze digitale diensten

Wij helpen je ook graag verder met deze specifieke digitale services. Samen met opdrachtgevers uit verschillende sectoren, hebben we daar al jarenlange ervaring mee opgebouwd.