Slim samenwerken

‘Ik wil mijn medewerkers beter laten samenwerken’

Wij helpen je met het ontwikkelen van een digitale visie, we geven advies, begeleiden de verandering en de adoptie van de digitale middelen uit het Microsoftplatform.

Gerelateerde diensten

Hoe zorg ik dat slim samenwerken ook effectief is?

Jouw visie op modern werken, de cultuur en de wensen en skills van de medewerkers vormen hiervoor de basis. Met Winvision als partner heeft jouw organisatie alles in huis om met plezier productief en slim samen te werken. Waar dat ook is.

Samen digitaal aan de slag

Succesvol werken met technologie gaat verder dan het implementeren van techniek. Slim samenwerken is vooral afhankelijk van de manier waarop de gebruikers binnen jouw organisatie omgaan met nieuwe middelen. Met een gericht adoptietraject zorgen we ervoor dat ze de technologie op de gewenste manier gebruiken. Niet alleen direct na de implementatie, maar ook op de langere termijn.

Meer over hoe we gebruikers ondersteunen bij de adoptie van technologie.

Soepel samenwerken met gebruik van het Microsoft 365-platform

Slim samenwerken gaat hand in hand met beter presteren. Het Microsoft 365-platform omvat een collectie tools die veel meer mogelijkheden heeft dan vorige Office-toepassingen. Winvision is, als Microsoft Cloud Partner, de specialist die alle ins en outs van Microsoft 365 beheerst. Wij helpen je bij het zorgvuldig en solide inrichten van één centraal platform, met de functionele mogelijkheden die het best passen bij jouw organisatie.

Eerst een heldere visie

Wij kunnen je helpen met advies, verandermanagement en adoptie van de digitale middelen van het Microsoft 365-platform. Het begint altijd bij het bepalen van de visie en de aanpak, in de vorm van een digitale roadmap. Die moet voor iedereen helder zijn en passen bij de organisatie. Waar wil je over vijf jaar zijn? Hoe ga je morgen al medewerkers of klanten efficiënter ondersteunen? Is er voldoende capaciteit om dat succesvol te doen? Samen met jou zorgen we voor digitale innovatie die aansluit bij jouw uitdagingen en ambities.

Hoe kan ik je helpen?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Raymond van Ham

Business Development Manager
06-46199986 raymond.vanham@winvision.nl

Onze digitale diensten

Wij helpen je ook graag verder met deze specifieke digitale services. Samen met opdrachtgevers uit verschillende sectoren, hebben we daar al jarenlange ervaring mee opgebouwd.