Projectmanager

Ben je een ervaren Project Manager én werk je graag aan optimale klanttevredenheid? Kijk dan naar deze nieuwe rol bij Winvision! 

Uren: 40 Werklocatie: Vianen Vakgebied: ICT Plaatsingsdatum: 10-01-2022

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

Als Project Manager werk je binnen het team Business & Change en je wordt op basis van opdrachten bij één of meerdere klantteams ingezet. Deze teams richten zich volledig op het realiseren van innovatieve IT oplossingen op het Microsoft platform en het onderhoud hiervan. 

Je bent verantwoordelijk voor het managen van projecten, het behalen van resultaat binnen tijd en budget. Daarbij zorg je voor balans tussen mens en techniek zodat resultaten ook daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren voor de klant. Hiermee maximaliseren wij samen klanttevredenheid.

Als Projectmanager ben je  verantwoordelijk voor de interactie en communicatie met alle betrokkenen (intern en extern). Verder overzie je de doelen van Winvision en het Business & Change team en helpt mee om deze te bereiken.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Managen van projecten voor onze klanten;
 • Zorgdragen dat het projectteam optimaal (samen) werkt;
 • Initiëren van veranderingen waarmee de productiviteit van het projectteam wordt verhoogd; 
 • Managen van relaties en communicatie met alle projectstakeholders;
 • Regelmatige, constructieve feedback geven aan teamleden en meewerken aan steeds betere projectuitvoering;
 • Het geven van voortgangsupdates in het interne projectmanagementoverleg;
 • Contractmanagement voor een selecte groep klanten.

Jouw recruiter

Caroline van Es
030-658 0158 caroline.vanes@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren

Wat vragen wij van je?

Skills

 • Ervaren Project Manager met diepgaande kennis van en ervaring met het managen van IT opdrachten;
 • Bij voorkeur ervaring met verandermanagement methodieken (bijvoorbeeld Procsi);
 • Je hebt sterke interpersoonlijke vaardigheden waaronder faciliteren en coachen en bent in staat om te leiden;
 • Je bent klantgericht, overtuigend, assertief en pragmatisch;
 • Je bent een verbinder met minimaal HBO werk- en denkniveau.

Over Winvision:

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

‘Waarom is werken bij Winvision woest aantrekkelijk?’ Zijn het de gave IT-projecten, voor interessante klanten die met Microsoft werken zoals bij Zizo en CSU? De doorgroeimogelijkheden? De inspirerende collega’s misschien? De moderne thuisbasis? De boomhut in ons restaurant? De tafeltennissende collega’s na de lunch? De heerlijke bonenkoffie? De maandelijkse Clubmeetings en de Hackatons? Klopt allemaal natuurlijk, maar dat is het niet. Het antwoord is simpel. Bij Winvision kun je gewoon helemaal jezelf zijn. En eruit halen wat erin zit als je maar aangeeft in welke richting je wilt ontplooien. We helpen onze klanten verder, met slimme digitale transformaties. Wil je daaraan bijdragen met je expertise en persoonlijkheid? Heb jij de Winvision eigenschappen die onze medewerkers hebben? Of heb je zin om te tafeltennissen met onze developers? Je bent van harte welkom in Vianen in ons Clubhuis. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig naar jou! Onze trotse medewerkers vertellen hoe happy zij zijn om te werken bij Winvision. Een 8,9 in de Computable Careerguide! Ben jij wellicht de nieuwe Winvision medewerker? Wees welkom!

Anita vertelt je graag hoe het is om bij ons te werken.

Anita Dekken
030-6580158 anita.vandekken@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren
Solliciteren

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.