Verandermanager

Ben je een ervaren Verandermanager bij ICT implementaties én werk je graag aan optimale klanttevredenheid? Kom dan werken bij Winvision aan onze verandertrajecten!

Uren: 40 Werklocatie: Vianen Vakgebied: ICT Plaatsingsdatum: 20-10-2021

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

Bij Winvision draait het eigenlijk maar om één ding. Echt weten wat mensen beweegt. Precies weten wat onze klanten willen. En daar vervolgens de beste ICT-oplossingen voor bieden. Samen zorgen we ervoor dat de innovatieve oplossingen van Winvision optimaal aansluiten bij de visie of de vraagstelling van de organisatie en zo samen hun digitale transformatie realiseren.

Als Verandermanager werk je binnen het Business & Change team en word je op basis van opdrachten bij één of meerdere klanten ingezet.

Je begeleidt o.a. moderne werkplek trajecten waarbij we Microsoft (Office)365 implementeren. Jij vormt de brug tussen het technische projectteam en de business (zorg, onderwijs of overige organisaties). Je bent verantwoordelijk voor het meenemen van alle stakeholdergroepen in een complex verandertraject van visie tot borging. Ook zorg je voor balans tussen mens en techniek zodat resultaten ook daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren voor de klant. Hiermee maximaliseren wij samen klanttevredenheid. Wanneer het zinvol en mogelijk is ben je op locatie aan het werk. Je werk is heel afwisselend en verschilt per dag en per fase waar het project zich in bevindt.

Verandermanagement is een vast onderdeel van onze aanpak en dit zit inmiddels verankerd in ons DNA. Je bent onderdeel van een organisatie die begrijpt dat het blijvende succes van nieuwe technologie valt of staat met een goede veranderaanpak.

Als verandermanager richt je je dagelijks op:

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het schrijven van een veranderplan.
 • Begeleiden van de verandering vanaf het begin van het traject.
 • Continu de vertaling maken tussen mens en techniek en vice versa.
 • Herkennen van weerstand, onbegrip en hiaten in de adoptie.
 • Vertegenwoordigen van stakeholdersbelangen.
 • Vormgeven en begeleiden van adoptie door middel van training en communicatie.

Jouw recruiter

Caroline van Es
030-658 0158 caroline.vanes@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren

Wat vragen wij van je?

Skills

 • HBO werk- en denk niveau.
 • 2 tot 5 jaar ervaring met Verandermanagement in de rol van bijvoorbeeld adoptie consultant, change consultant of verandermanager.
 • Ervaring met het begeleiden van ICT implementaties, bekendheid met Microsoft Office 365 is een pré.
 • Ervaring met Prosci of andere verandermanagement methodieken.
 • Kennis en ervaring in de zorg of bij overheidsinstellingen is een pré.


Over Winvision:

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

Werken bij Winvision staat gelijk aan elkaar inspireren en uitdagen. Je werkt bij één van de top Microsoft partners van Nederland! Elke dag staat in het teken van zoeken naar creatieve en innovatieve IT-oplossingen om het (bedrijfs)leven te vergemakkelijken. En dat doen we samen met onze medewerkers die een passie voor innovatie delen. Bij ons is er een informele werksfeer, waarin elke medewerker authentiek mag zijn en er veel aandacht is voor de balans tussen werk en privé. We vinden het belangrijk dat jij over alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier voor elkaar. In deze rol beschik je ook over een laptop, smartphone en auto van de zaak.

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren
Solliciteren

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.