Junior Azure .NET Developer

Wij zijn op zoek naar een Junior Azure .NET Developer. Zijn wij een perfecte match voor elkaar? Doe de Winvision check!

  • Weet jij hoe je de mooiste, meest efficiënte en meest gebruiksvriendelijke applicaties en platformen realiseert?
  • Werk je graag in een Agile Dev/Ops omgeving met Winvision collega’s en collega’s van onze klant?
  • Hou je van toepassen van innovatieve technologie?
  • En weet je kennis en creatieve oplossingen te delen met de andere developers?

Heb je minimaal drie keer ja geantwoord? Grote kans dat wij met je in gesprek willen. Lees verder om te ontdekken of jij ook met ons wil kennismaken.
Uren: 40 Werklocatie: Vianen Vakgebied: ICT Plaatsingsdatum: 28-02-2022

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

       Wie zoeken we eigenlijk?

Als Junior Azure .NET Developer werk je aan innovatieve technisch uitdagende projecten gebaseerd op Microsoft technologie. Daarbij maak je gebruik van de nieuwste mogelijkheden en technieken binnen het Azure platform en frameworks zoals .NET Core, Vue.Js en React. Je ontwikkelt binnen een multidisciplinair team in een Agile omgeving de verschillende oplossingen. Dit team bestaat uit collega developers, consultants, testers en UX designers. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze klanten. Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen, inhoudelijk en persoonlijk, en zelf ondersteun je je collega’s ook daarbij.

Hoe ziet jouw gemiddelde week als Junior Azure .NET Developer eruit?

- Vanuit ons clubhuis in Vianen of vanuit je thuiskantoor:

- Start je elke dag met een stand up en in corona tijd is dat meestal vanaf je thuiswerkplek (en dat mag met je pantoffels aan);

- Werk je oplossingen uit in overleg met de klant en je team;

- Spar je met collega’s over deze (technische) oplossingen en helpt collega’s bij hun technische uitdagingen;

- Inspireer je de klant door ze mee te nemen in (toekomstige) mogelijkheden;

- signaleer je marktontwikkelingen die interessant kunnen zijn voor onze klanten;

- Help je mee met offertes door technische input te leveren zoals oplossingsrichting en urencalculatie in samenwerking met de afdeling sales;

- Doe je mee met onze interne hackathons (minimaal vier dagen per jaar), maandelijkse meeting in ons clubhuis (of hybride), lekker lunchen en lol maken rond de boomhut en de tafeltennistafel.


Ben je er nog? Oké we checken het maar even:

Jouw recruiter

Caroline van Es
030-658 0158 caroline.vanes@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren

Wat vragen wij van je?

Skills

Wat kan jij allemaal?

- Ben je (nog niet) afgestudeerd en heb je tijdens je studie ervaring opgedaan met Azure .NET Developer?

- Heb je ervaring met het werken in een Agile Dev/Ops omgeving?

- Hou je wel van een beetje AKSI (zie verderop)?

- Zou je wel zo’n werkweek willen zoals wij hier beschrijven?

- Ben je sterk in het communiceren met klant en collega’s?

- Heb je humor?

- Heb je minimaal hbo- of wo- werk- en denkniveau?

- Ben je geen superkip? Ja, het staat er echt, google het maar even in combinatie met TedTalk.

Minimaal acht checks in the box? Laten we dan snel kennismaken. Mail Caroline! Kom lekker werken bij de meest woest aantrekkelijke IT-werkgever van Nederland!

Over Winvision:

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

Bij Winvision draait het eigenlijk maar om één ding: “Echt weten wat mensen beweegt”. Precies weten wat onze klanten willen en daar vervolgens de beste ICT-oplossingen voor bieden. Dit doen we samen met onze medewerkers die een passie voor innovatie delen.

Naast een salaris waar je blij van wordt en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden staat Winvision garant voor een informele werksfeer, waarin elke medewerker authentiek mag zijn en er veel aandacht is voor de balans tussen werk en privé.

Werken bij Winvision

Bij Winvision draait het eigenlijk maar om één ding. Écht weten wat mensen beweegt. Wat willen onze klanten precies? En wat willen hún eindgebruikers het liefst. Maar natuurlijk ook; wat willen onze eigen mensen. Wat drijft ze om de best denkbare ICT-oplossingen te bedenken, te realiseren én te implementeren?

Benieuwd hoe is het om te werken als Developer bij Winvision? Bekijk hier het blog van Pieter-Paul.

Als je wel van een beetje Aksi houdt

Onze mensen onderscheiden zich vooral door een mix van eigenschappen die we kortweg samenvatten als Aksi! Authentiek, Klantgericht, Samenwerkend en Innovatief. Die combinatie van gemeenschappelijke waarden leidt altijd tot een beter resultaat.

- Authentiek. Niet in de zin van egoïsme, maar meer zoals Loesje het zegt: ‘Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen’. Wij accepteren onze collega’s niet alleen om wie ze zijn, we waarderen ze er juist om.

- Klantgericht. Wij gaan voor de beste ICT-oplossing, van het echte probleem van onze klanten. Daarbij is klantgericht natuurlijk niet hetzelfde als klantgezwicht. Dus we zeggen ook wel eens nee, als wij denken dat dat beter is voor onze klant.

- Samen. Alleen samen komen wij tot de beste oplossingen die onze klanten omarmen. Samen met de klant, samen met partners en last but not least samen met onze collega’s. Vakexperts op Microsoft en verandermanagement.

- Innovatief. Innoveren zit ons in het bloed. We zijn nieuwsgierig en ontdekken graag nieuwe technologieën, nieuwe aanpakken en nieuwe samenwerkingen. Met elkaar en met onze klanten en partners.

En? Spreekt het je aan? Hoeveel vinkjes passen bij jou?

We zijn onderdeel van een groter geheel

Winvision is onderdeel van Odin Groep, een veilig en prettig thuis voor IT-bedrijven en professionals. Met drie bedrijven, Previder, Heutink ICT en Winvision, zorgen wij voor tienduizenden online werkplekken, IT-omgevingen, websites en online portalen in de zorg, de bouw en de profitsector. Daarnaast laten we meer dan 900.000 leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs via online platformen leren en werken. Wij bieden onze medewerkers continu mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Via onze eigen Odin Academy en Career Tracks bieden we heldere carrièreperspectieven. Zo krijg je volop kansen om bijvoorbeeld trainingen te volgen en de volgende stap in je loopbaan te zetten.

Erik vertelt je graag hoe het is om bij ons te werken.

Erik van Esch
030-6580158 erik.vanesch@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren
Solliciteren

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.