Junior Azure .NET Developer

Wij zijn op zoek naar een Junior Azure .NET Developer. Zijn wij een perfecte match voor elkaar? Doe de Winvision check!

  • Weet jij hoe je de mooiste, meest efficiënte en meest gebruiksvriendelijke applicaties en platformen realiseert?
  • Werk je graag in een Agile Dev/Ops omgeving met Winvision collega’s en collega’s van onze klant?
  • Hou je van toepassen van innovatieve technologie?
  • En weet je kennis en creatieve oplossingen te delen met de andere developers?

Heb je minimaal drie keer ja geantwoord? Grote kans dat wij met je in gesprek willen. Lees verder om te ontdekken of jij ook met ons wil kennismaken.
Uren: 40 Werklocatie: Vianen Vakgebied: ICT Plaatsingsdatum: 28-02-2022

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

       Wie zoeken we eigenlijk?

Als Junior Azure .NET Developer werk je aan innovatieve technisch uitdagende projecten gebaseerd op Microsoft technologie. Daarbij maak je gebruik van de nieuwste mogelijkheden en technieken binnen het Azure platform en frameworks zoals .NET Core, Vue.Js en React. Je ontwikkelt binnen een multidisciplinair team in een Agile omgeving de verschillende oplossingen. Dit team bestaat uit collega developers, consultants, testers en UX designers. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze klanten. Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen, inhoudelijk en persoonlijk, en zelf ondersteun je je collega’s ook daarbij.

Hoe ziet jouw gemiddelde week als Junior Azure .NET Developer eruit?

- Vanuit ons clubhuis in Vianen of vanuit je thuiskantoor:

- Start je elke dag met een stand up en in corona tijd is dat meestal vanaf je thuiswerkplek (en dat mag met je pantoffels aan);

- Werk je oplossingen uit in overleg met de klant en je team;

- Spar je met collega’s over deze (technische) oplossingen en helpt collega’s bij hun technische uitdagingen;

- Inspireer je de klant door ze mee te nemen in (toekomstige) mogelijkheden;

- signaleer je marktontwikkelingen die interessant kunnen zijn voor onze klanten;

- Help je mee met offertes door technische input te leveren zoals oplossingsrichting en urencalculatie in samenwerking met de afdeling sales;

- Doe je mee met onze interne hackathons (minimaal vier dagen per jaar), maandelijkse meeting in ons clubhuis (of hybride), lekker lunchen en lol maken rond de boomhut en de tafeltennistafel.


Ben je er nog? Oké we checken het maar even:

Jouw recruiter

Caroline van Es
030-658 0158 caroline.vanes@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren

Wat vragen wij van je?

Skills

Wat kan jij allemaal?

- Ben je (nog niet) afgestudeerd en heb je tijdens je studie ervaring opgedaan met Azure .NET Developer?

- Heb je ervaring met het werken in een Agile Dev/Ops omgeving?

- Hou je wel van een beetje AKSI (zie verderop)?

- Zou je wel zo’n werkweek willen zoals wij hier beschrijven?

- Ben je sterk in het communiceren met klant en collega’s?

- Heb je humor?

- Heb je minimaal hbo- of wo- werk- en denkniveau?

- Ben je geen superkip? Ja, het staat er echt, google het maar even in combinatie met TedTalk.

Minimaal acht checks in the box? Laten we dan snel kennismaken. Mail Caroline! Kom lekker werken bij de meest woest aantrekkelijke IT-werkgever van Nederland!

Over Winvision:

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

‘Waarom is werken bij Winvision woest aantrekkelijk?’ Zijn het de gave IT-projecten, voor interessante klanten die met Microsoft werken Zoals bij Zizo en CSU? De doorgroeimogelijkheden? De inspirerende collega’s misschien? De moderne thuisbasis? De boomhut in ons restaurant? De tafeltennissende collega’s na de lunch? De heerlijke bonenkoffie? De maandelijkse Clubmeetings en de Hackatons? Klopt allemaal natuurlijk, maar dat is het niet. Het antwoord is simpel. Bij Winvision kun je gewoon helemaal jezelf zijn. En eruit halen wat erin zit als je maar aangeeft in welke richting je wilt ontplooien. We helpen onze klanten verder, met slimme digitale transformaties. Wil je daaraan bijdragen met je expertise en persoonlijkheid? Heb jij de Winvision eigenschappen die onze medewerkers hebben? Of heb je zin om te tafeltennissen met onze developers? Je bent van harte welkom in Vianen in ons Clubhuis. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig naar jou! Onze trotse medewerkers vertellen hoe happy zij zijn om te werken bij Winvision. Een 8,9 in de Computable Careerguide! Ben jij wellicht de nieuwe Winvision medewerker? Wees welkom!

Benieuwd hoe is het om te werken als Developer bij Winvision? Bekijk hier het blog van Pieter-Paul.Erik vertelt je graag hoe het is om bij ons te werken.

Erik van Esch
030-6580158 erik.vanesch@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren
Solliciteren

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.