Hey toekomstig ICT Consultant!

Ben jij leergierig en ambitieus en heb je altijd al willen weten hoe het is om als ICT Consultant te werken?

  • Wil je impact maken binnen de zorg, bouw en het onderwijs?
  • Heb je de AKSI eigenschappen?: Authentiek, Klantgericht, Samenwerken en Innovatief?
  • Hou je van lachen en leren?
  • Ben je op zoek naar een Woest Aantrekkelijke Werkgever?

Minimaal drie checks in-the-box? Grote kans dat wij met je in gesprek willen. Lees verder om te ontdekken of jij ook  met ons wil kennismaken. 

Weet je nog niet precies wat je wilt worden of ben je toe aan iets anders? Dan is ons Career Development Program (CDP) echt iets voor jou omdat we je een unieke kans bieden om je ICT talenten te ontplooien. In een geconcentreerd programma leiden we je op tot een mensgerichte ICT Consultant en doe je meteen werkervaring op. Dit met een arbeidsovereenkomst waar je blij van wordt met een duur van 1,5 jaar met natuurlijk de optie op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

We starten op donderdag 1 september, dus grijp je kans en solliciteer direct! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Uren: 40 Werklocatie: Vianen Vakgebied: ICT Plaatsingsdatum: 11-05-2022

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

Wat ga je doen tijdens de trainingsperiode van vier maanden?

Begeleiding door de teamleider en een ervaren collega als buddy gedurende het CDP

Het Career Development Program leidt je op in de verschillende aspecten van het Microsoft Cloudplatform. Omdat een technische implementatie gepaard gaat met een verandering binnen een organisatie trainen we je ook om een organisatie daarbij te begeleiden.

Aansluitend op het trainingsprogramma zijn er twee ontwikkelpaden:

1. Business & Change consultancy:

Je ontwikkelt je tot Business & Change Consultant met de nadruk op menselijke verandering bij IT implementaties. Nadruk ligt hier op procesconsultancy, PROSCI verandermanagement en didactische vaardigheden.

2. Solution Consultancy:

Je ontwikkelt je tot Microsoft Solution consultant met nadruk op technische en functionele Microsoft 365 en Microsoft Power Platform kennis

Wat ga je doen voor onze klanten, na de trainingsperiode als je kiest voor de richting Business & Change consultancy?

Schrijven van een veranderplan en het begeleiden van de verandering. Hierbij maak je continu de vertaling tussen mens en techniek, herken je weerstand, vertegenwoordig je stakeholderbelangen en begeleid je adoptie door middel van training en communicatie.

Wat ga je doen voor onze klanten, na de trainingsperiode als je kiest voor de richting Solution Consultancy?

Realiseren van oplossingen op het Microsoft platform. Denk aan het realiseren van portalen en moderne werkplekken, inrichten van Microsoft Teams, procesautomatisering binnen het Power Platform en inrichting van Dynamics 365. Hierbij neem je de klant mee in het proces om tot een goede inrichting te komen die het beste past bij haar bedrijfsprocessen, strategie en beleid.

Jouw recruiter

Caroline van Es
030-658 0158 caroline.vanes@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren

Wat vragen wij van je?

Skills

Wij zoeken een brede mix van mensen, waarbij leeftijd en achtergrond niet van belang zijn. Wat wel essentieel is, is dat je nieuwsgierig en leergierig bent. Of je nu lang of kort geleden de HBO/WO -opleiding hebt afgerond, we zijn geïnteresseerd in jou als een leven lang ontplooien je aanspreekt.

Ons CDP is geschikt voor jou als je:

  • Net klaar bent met je studie HBO of WO en in de ICT aan de slag wilt als Consultant.
  • Toe bent aan iets anders en een stap wil maken naar de ICT of het een uitdaging vindt organisaties te begeleiden bij veranderingen.
  • Je wilt verdiepen in een andere expertise op ICT gebied dan je tot nu toe hebt gedaan (bijvoorbeeld van functioneel naar verandermanagement of andersom).
  • Je wilt je verdiepen in de wereld van Microsoft.

We hebben twee locaties: Vianen en Hengelo. Op beide locaties is ruimte voor nieuwe collega's.

Over Winvision:

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

Je krijgt een contract van 1,5 jaar. De eerste vier maanden doorloop je meerdere trainingen en doe je praktijkervaring op.

We bieden, naast natuurlijk een salaris waar je blij van wordt vanaf de eerste dag, ook standaardzaken aan zoals vakantiedagen, je eigen werktijden bepalen, pensioen en collectieve verzekeringen, veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing, uitbreiden en/of verdieping van kennis. En het belangrijkste van allemaal: bij ons mag en kun je jezelf zijn.

Je krijgt de beschikking over een laptop, koptelefoon, smartphone en na vier maanden een mogelijke auto van de zaak.

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren
Solliciteren

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.