UX UI Designer

Wij zijn op zoek naar een UX/UI Designer. Zijn wij een perfecte match voor elkaar? Doe de Winvision check!

UX/UI Designer

□ Ben jij een ervaren UX/UI designer en weet jij hoe je de echte behoefte van de klant boven tafel krijgt en deze omzet naar gebruiksvriendelijke oplossingen?

□ Wil je impact hebben binnen uitdagende innovatieve projecten?

□ Doe je dit graag in een multidisciplinair team van ontwikkelaars, testers, consultants, UX designers en opdrachtgever?

□ En vind je het leuk om op het snijvlak van business en techniek aan het werk te zijn?

Heb je minimaal drie keer ja geantwoord? Grote kans dat wij met je in gesprek willen. Lees verder om te ontdekken of jij ook met ons wil kennismaken.


Uren: 40 Werklocatie: Vianen Vakgebied: ICT Plaatsingsdatum: 24-06-2022

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

Wie zoeken we eigenlijk?

Wij zoeken een UX/UI Designer.

Een leuke collega die verantwoordelijk is voor optimale, gebruiksvriendelijke en visueel sterke ontwerpen voor de platformen en apps die wij voor onze klanten realiseren. Je presenteert je ontwerpen enthousiast en weet hierbij de gemaakte keuzes in het ontwerp duidelijk uit te leggen en over de bühne te krijgen. Natuurlijk heb je hierbij de klant en collega’s meegenomen in het ontwerpproces. Daarnaast heb je nauw contact met de developers en draag je er zorg voor dat jouw ontwerp wordt gerealiseerd. Weet jij de klant op de juiste manier te adviseren en mee te nemen? Wat voor stijl gebruik jij om effectief te communiceren met zowel ontwikkelaars als eindgebruikers?

Hoe ziet jouw gemiddelde week als UX/UI Designer er uit?

Vanuit ons clubhuis in Vianen, thuis- of klantkantoor:

□ Samen met onze klanten vertaal je strategie in goed doordachte user flows, processen en wireframes.

□ Draai jij je hand niet om voor het vertalen van specificaties naar sterke ontwerpen o.a. in de vorm van prototypes, wireframes en visual designs en neem je de klant mee in de gemaakte keuzes

□ Verzorg je de begeleiding van, bewaak je de kwaliteit en werk je actief mee aan de implementatie van jouw design binnen het team

□ Doe je mee met onze interne hackathons, maandelijkse meeting in ons clubhuis of vanuit huis, lekker lunchen en lol maken rond de boomhut en de tafeltennistafel.


Jouw recruiter

Caroline van Es
030-658 0158 caroline.vanes@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren

Wat vragen wij van je?

Skills

Wat kan jij allemaal?

□ Heb je ervaring in interactie design / user experience en visual design voor mooie innovatieve (maatwerk)software oplossing in the cloud?

□ Heb je ruime ervaring met ontwerptools zoals FIGMA, Adobe CC, Sketch etc.?

□ Heb je minimaal drie jaar succesvolle relevante werkervaring o.a. in user-centered onderzoeks- en designmethoden, tools en technieken?

□ Houd je wel van een beetje AKSI (zie verderop)?

□ Zou je wel zo’n werkweek willen als wij hier beschrijven?

□ Heb je humor?

□ Heb je hbo-niveau of hoger in een relevante richting?

□ Ben je geen superkip? Ja, het staat er echt, google het maar even in combinatie met TedTalk.

Minimaal acht checks in-the-box? Laten we dan snel kennismaken. Mail Erik! Kom lekker werken bij de leukste IT-werkgever van Nederland!

□ Meteen solliciteren □ Eerst meer weten over jullie

Over Winvision:

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

Werken bij Winvision

Bij Winvision draait het eigenlijk maar om één ding. Écht weten wat mensen beweegt. Wat willen onze klanten precies? En wat willen hún eindgebruikers het liefst. Maar natuurlijk ook; wat willen onze eigen mensen. Wat drijft ze om de best denkbare ICT-oplossingen te bedenken, te realiseren én te implementeren?

Als je wel van een beetje AKSI houdt

Onze mensen onderscheiden zich vooral door een mix van eigenschappen die we kortweg samenvatten als AKSI! Authentiek, Klantgericht, Samenwerkend en Innovatief. Die combinatie van gemeenschappelijke waarden leidt altijd tot een beter resultaat.

□ Authentiek. Niet in de zin van egoïsme, maar meer zoals Loesje het zegt:‘Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen’. Wij accepteren onze collega’s niet alleen om wie ze zijn, we waarderen ze er juist om.

□ Klantgericht. Wij gaan voor de beste ICT-oplossing, van het echte probleem van onze klanten. Daarbij is klantgericht natuurlijk niet hetzelfde als klantgezwicht. Dus we zeggen ook wel eens nee, als wij denken dat dat beter is voor onze klant.

□ Samen. Alleen samen komen wij tot de beste oplossingen die onze klanten omarmen. Samen met de klant, samen met partners en last but not least samen met onze collega’s. Vakexperts op Microsoft en verandermanagement.

□ Innovatief. Innoveren zit ons in het bloed. We zijn nieuwsgierig en ontdekken graag nieuwe technologieën, nieuwe aanpakken en nieuwe samenwerkingen. Met elkaar en met onze klanten en partners.

En? Spreekt het je aan? Hoeveel vinkjes passen bij jou?

□ Nu dan meteen solliciteren

Erik vertelt je graag hoe het is om bij ons te werken.

Erik van Esch
030-6580158 erik.vanesch@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren
Solliciteren

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.