Microsoft 365 Consultant

Houd jij van aanpakken en ben je enthousiast over adviseren en implementeren van de Microsoft Office 365 cloud oplossingen? Kom dan bij het Moderne Werkplek-team van Winvision!

Uren: 40 Werklocatie: Vianen Vakgebied: ICT Plaatsingsdatum: 21-09-2022

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

Als Microsoft 365 Consultant ben jij de specialist op het gebied van de online producten van Microsoft in de cloud. Je begeleidt klanten met de functionele implementatie van Microsoft 365 producten als SharePoint, Microsoft Teams, het Power Platform en meer. Of het nou gaat om het implementeren van een intranet portaal, een document management oplossing, een migratietraject van SharePoint server en file share naar Microsoft 365 of het ontwikkelen van gave oplossingen met PowerApps en Power Automate, bij jou kunnen ze terecht. 

Je bent leergierig en pikt dingen snel op en bent graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Zelfstandig of in een projectteam uitvoeren van projecten bij de diverse klanten van Winvision; 
 • Zelfstandig opstellen van functionele ontwerpen die voldoen aan de behoeften van de opdrachtgever; 
 • Zelfstandig of in een team opdrachten uitvoeren bij de klanten van Winvision. 
 • Verzorgen van presentaties tijdens de presales- en/of uitvoeringsfase van een project; leveren van technische input (projectactiviteiten, urencalculatie) voor offertes in samenwerking met de accountmanager van de afdeling Sales, de bidmanager en (optioneel) de projectmanager; 
 • Het signaleren van marktontwikkelingen, onderhouden van contacten met partners en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de oplossingen van Winvision. 

Jouw recruiter

Caroline van Es
030-658 0158 caroline.vanes@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren

Wat vragen wij van je?

Skills

 • Ruim 2 jaar werkervaring op het gebied van Microsoft Office 365 en online diensten als SharePoint Online
 • Kennis van third party oplossingen zoals ShareGate is een pré
 • Initiatiefrijke teamspeler met humor, veel energie en een pragmatische en flexibele instelling
 • Passie voor technologie en in staat om deze heel klantgericht in te zetten
 • In staat te communiceren met zowel ICT-professionals als niet-technici bij klanten
 • Resultaatgericht en ondernemend
 • HBO werk- en denkniveau

Over Winvision:

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

‘Waarom is werken bij Winvision woest aantrekkelijk?’ Zijn het de gave IT-projecten, voor interessante klanten die met Microsoft werken zoals bij Zizo en CSU? De doorgroeimogelijkheden? De inspirerende collega’s misschien? De moderne thuisbasis? De boomhut in ons restaurant? De tafeltennissende collega’s na de lunch? De heerlijke bonenkoffie? De maandelijkse Clubmeetings en de Hackatons? Klopt allemaal natuurlijk, maar dat is het niet. Het antwoord is simpel. Bij Winvision kun je gewoon helemaal jezelf zijn. En eruit halen wat erin zit als je maar aangeeft in welke richting je wilt ontplooien. We helpen onze klanten verder, met slimme digitale transformaties. Wil je daaraan bijdragen met je expertise en persoonlijkheid? Heb jij de Winvision eigenschappen die onze medewerkers hebben? Of heb je zin om te tafeltennissen met onze developers? Je bent van harte welkom in Vianen in ons Clubhuis. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig naar jou! Onze trotse medewerkers vertellen hoe happy zij zijn om te werken bij Winvision. Een 8,9 in de Computable Careerguide! Ben jij wellicht de nieuwe Winvision medewerker? Wees welkom!

Arjan vertelt je graag hoe het is om bij ons te werken.

Arjan van den Broeck
030-6580158 arjan.vandenbroeck@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren
Solliciteren

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.