Solution Consultant

Wij zijn op zoek naar een extra Martijn! Zijn wij de perfecte match voor elkaar? Doe de Winvision check!

□ Wil jij werken op het snijvlak van business en ICT?

□ Kun jij de organisatie van de klant goed doorgronden en hen adviseren over de juiste ICT-oplossingen?

□ Werk je graag in een team met een projectmanager, migratieconsultant, verandermanager en opdrachtgever?

□ En vind je het leuk om de inhoudelijke sparringspartner te zijn van de klant?

Heb je minimaal drie keer ja geantwoord? Grote kans dat wij met je in gesprek willen. Lees verder om te ontdekken of jij ook met ons wilt kennismaken.


Uren: 40 Werklocatie: Hengelo Vakgebied: ICT, Development, Consultancy, Solution Consultant Plaatsingsdatum: 30-09-2022

Wat ga je doen?

Functieomschrijving

Een leuke collega én communicatieve collega die verantwoordelijk is voor het in kaart brengen van de wensen van de klant om deze vervolgens op een pragmatische manier te vertalen naar innovatieve oplossingen. Je hebt affiniteit met de technische en procesmatige kant en weet wat de mogelijkheden zijn qua realisatie en optimalisatie om dit vervolgens te beschrijven en uit te voeren. Jij weet de klant op de juiste manier te enthousiasmeren en te adviseren in de mogelijkheden van het online werken. Je communiceert met consultants en eindgebruiker.

Jouw recruiter

Caroline van Es
030-658 0158 caroline.vanes@winvision.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren

Wat vragen wij van je?

Skills

Hoe ziet jouw gemiddelde week als Solution Consultant eruit:

□ Neem je deel aan project- en klant overleggen met het hele team.

□ Spar je met de projectgroep van de klant over hun businessbehoefte en zet je deze samen om naar functionele specificaties.

□ Begeleid en bewaak je de kwaliteit en werk je actief mee aan de implementatie van de oplossing binnen het team

□ Doe je mee met onze interne hackathons, maandelijkse meeting in ons clubhuis (of hybride), lekker lunchen en in de pauze een rondje wandelen

□ Heb je ervaring met het bedenken van mooie innovatieve (maatwerk)software oplossingen in the cloud?

□ Hou je wel van een beetje AKSI (zie verderop)?

□ Zou je wel zo’n werkweek willen als wij hier beschrijven?

□ Heb je kennis van M365, online werken, document- en procesoptimalisatie, Agile, Scrum en DevOps?

□ Heb je humor?

□ Heb je hbo-niveau?

□ Ben je geen superkip? Ja, het staat er echt, google het maar even in combinatie met TedTalk.

Over Winvision:

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

‘Waarom is werken bij Winvision woest aantrekkelijk?’ Zijn het de gave IT-projecten, voor interessante klanten die met Microsoft werken zoals bij Zizo en Heijmans? De doorgroeimogelijkheden? De inspirerende collega’s misschien? De moderne thuisbasis? De boomhut in ons restaurant? De tafeltennissende collega’s na de lunch? De heerlijke bonenkoffie? De maandelijkse Clubmeetings en de Hackatons? Klopt allemaal natuurlijk, maar dat is het niet. Het antwoord is simpel. Bij Winvision kun je gewoon helemaal jezelf zijn. En eruit halen wat erin zit als je maar aangeeft in welke richting je wilt ontplooien. We helpen onze klanten verder, met slimme digitale transformaties. Wil je daaraan bijdragen met je expertise en persoonlijkheid? Heb jij de Winvision eigenschappen die onze medewerkers hebben? Je bent van harte welkom in Hengelo in ons Clubhuis. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig naar jou! Onze trotse medewerkers vertellen hoe happy zij zijn om te werken bij Winvision. Een 8,9 in de Computable Careerguide! Ben jij wellicht de nieuwe Winvision medewerker? Wees welkom!

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere
Solliciteren
Solliciteren

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.