Zijn wij een perfecte match voor elkaar?
Doe de Winvision cultuur check

Projectmanager

 • Ben jij een ervaren Projectmanager met diepgaande kennis en ervaring met het managen van IT opdrachten?
 • Heb jij sterke interpersoonlijke vaardigheden waaronder faciliteren en coachen en bent in staan in het leiden?
 • Ben jij klantgericht, overtuigend, assertief en pragmatisch?
 • Bij voorkeur ervaring met verandermanagement methodieken (bijvoorbeeld Procsi).
Minimaal drie checks in-the-box? Grote kans dat wij met je in gesprek willen. Lees verder om te ontdekken of jij ook met ons wil kennismaken.

Check! Jij zou goed bij ons kunnen passen. 'Zin in een potje tafeltennis? Kom kennismaken!'

Leuk, ik kom graag kennismaken
 • Werklocatie: Vianen

Ben jij...

Een ervaren Projectmanager én werk je graag aan optimale klanttevredenheid? Kijk dan naar deze nieuwe rol bij Winvision!

Zo ziet jouw functie eruit

Als Projectmanager werk je binnen het team Business & Change en je wordt op basis van opdrachten bij één of meerdere klantteams ingezet. Deze teams richten zich volledig op het realiseren van innovatieve IT oplossingen op het Microsoft platform en het onderhoud hiervan.

Je bent verantwoordelijk voor het managen van projecten, het behalen van resultaat binnen tijd en budget. Daarbij zorg je voor balans tussen mens en techniek zodat resultaten ook daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren voor de klant. Hiermee maximaliseren wij samen klanttevredenheid.

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de interactie en communicatie met alle betrokkenen (intern en extern). Verder overzie je de doelen van Winvision en het Business & Change team en helpt mee om deze te bewaken.

Hi! Ben je er nog? Oke, we checken het maar even

Jij bent onze nieuwe Projectmanager als je:

 • Je projecten van onze klanten kan managen.
 • Je kunt zorgdragen dat het projectteam optimaal (samen) werkt.
 • Je gemakkelijk veranderingen kan initiëren waarmee de productiviteit van het projectteam wordt verhoogd.
 • Je regelmatige, constructieve feedback kan geven aan teamleden en kunt meewerken aan steeds betere projectuitvoering.
 • Je leidt de relaties en communicatie met alle projectstakeholders.
 • Je voortgangsupdates in het interne projectmanagementoverleg kan geven.
 • Je een verbinder bent met minimaal HBO werk- en denkniveau.
Heb je minimaal 3 checks in the box? Laten we dan snel kennismaken. Kom lekker werken bij de leukste IT-werkgever van Nederland!
Meteen solliciteren

Werken bij Winvision

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

 • De mogelijkheid om snel te groeien als persoon en als professional.
 • Onze informele en sportieve collega’s te ontmoeten bij de tafeltennistafel of in het bedrijfsrestaurant waar frisse salades en vers belegde broodjes worden aangeboden.
 • Inspirerende collega’s die van actie houden en meerdere hackathons per jaar (met en zonder klanten). Ook neem je deel aan de maandelijkse clubmeetings die nu gelukkig weer met een gezellig hapje en drankje op kantoor gehouden worden (of je neemt deel vanuit huis!).
 • De mogelijkheid om te werken voor een mix van klanten in de zorg, het onderwijs, lokale overheid of bouw in projecten die ertoe doen.
En? Spreekt het je aan? Hoeveel vinkjes passen bij jou?

Wat bieden wij?

‘Waarom is werken bij Winvision woest aantrekkelijk?’ Zijn het de gave IT-projecten, voor interessante klanten die met Microsoft werken zoals bij Zizo en Heijmans? De doorgroeimogelijkheden? De inspirerende collega’s misschien? De moderne thuisbasis? De boomhut in ons restaurant? De tafeltennissende collega’s na de lunch? De heerlijke bonenkoffie? De maandelijkse Clubmeetings en de Hackatons? Klopt allemaal natuurlijk, maar dat is het niet. Het antwoord is simpel. Bij Winvision kun je gewoon helemaal jezelf zijn. En eruit halen wat erin zit als je maar aangeeft in welke richting je wilt ontplooien. We helpen onze klanten verder, met slimme digitale transformaties. Wil je daaraan bijdragen met je expertise en persoonlijkheid? Heb jij de Winvision eigenschappen die onze medewerkers hebben?

Nu toch écht solliciteren

Flexibele werktijden
31 vakantiedagen
Mobiliteitsvergoeding
Training, opleiding en ontplooiing
Goed salaris
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten
Goede pensioenregeling

Wij maken graag kennis met je!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!