Zijn wij een perfecte match voor elkaar?
Doe de Winvision cultuur check

Solution Consultant M365

 • Wil jij werken op het snijvlak van business en ICT?
 • Kun jij de organisatie van de klant goed doorgronden en hen adviseren over de juiste ICT-oplossingen?
 • Werk je graag in een team met een projectmanager, migratieconsultant, verandermanager en opdrachtgever?
 • En vind je het leuk om de inhoudelijke sparringspartner te zijn van de klant?
Heb je minimaal drie keer ja geantwoord? Grote kans dat wij met je in gesprek willen. Lees verder om te ontdekken of jij ook met ons wilt kennismaken.

Check! Jij zou goed bij ons kunnen passen. 'Zin in een potje tafeltennis? Kom kennismaken!'

Leuk, ik kom graag kennismaken
 • Uren: Contract voor onbepaalde tijd
 • Werklocatie: Hengelo
 • Vakgebied: ICT

Wie zoeken we eigenlijk?

Een voortvarende en communicatieve collega die verantwoordelijk is voor het in kaart brengen van de wensen van de klant om deze vervolgens op een pragmatische manier te vertalen naar innovatieve oplossingen in het Microsoftplatform. Je hebt affiniteit met bedrijfsprocessen en het vertalen van de huidige manier van werken naar een optimale werkplek voor het digitaal kunnen (samen)werken.

Dit is Winvision

Winvision is onderdeel van Odin Groep, een veilig en prettig thuis voor IT-bedrijven en professionals. Met drie bedrijven, Previder, Heutink ICT en Winvision, zorgen wij voor tienduizenden online werkplekken, IT-omgevingen, websites en online portalen in de zorg, de bouw en de profitsector. Daarnaast laten we meer dan 900.000 leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs via online platformen leren en werken. Wij bieden onze medewerkers continu mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Via onze eigen Odin Academy en Career Tracks bieden we heldere carrièreperspectieven. Zo krijg je volop kansen om bijvoorbeeld trainingen te volgen en de volgende stap in je loopbaan te zetten.

Hi! Ben je er nog? Oke, we checken het maar even

Dit ga jij allemaal doen als Solution Consultant

Als technisch specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren en configureren van oplossingen die Microsoft aanbiedt.

Je zorgt ervoor dat klanten de juiste applicaties inzetten: klanttevredenheid is ons doel en om dit te behalen verdiep je je in de behoeftes van de klant en kies je voor de juiste aanpak om te komen tot een goed eindresultaat.

Je werkt nauw samen in projecten met collega's om de beste oplossingen te realiseren. Intern ben je de spil tussen onze zusterbedrijven, accountmanagers en collega's in Vianen.

Je werk stopt niet na het uitvoeren van een project want ook daarna blijf je in contact met de klant voor uitgebreidere ondersteuning en verdere ontwikkelingen door bijvoorbeeld de inzet van het Power Platform.

In de functie als Microsoft 365 consultant is geen dag hetzelfde! Je werkt aan verschillende projecten: van het bouwen van intranetoplossingen, datamigraties tot SharePoint en Microsoft Teams-implementaties.

De projecten variëren van enkele weken tot maanden of jaren, dit maakt het werk dynamisch en uitdagend.

 • Je neemt deel aan project- en klantoverleggen met het hele team
 • Je spart met de klant over hun behoefte en zet je deze samen om naar functionele oplossingen
 • Je begeleidt en bewaakt de doorlooptijd van een project en werk je actief mee aan de implementatie van de oplossing binnen het team
 • Je doet mee met onze interne hackathons, maandelijkse clubmeetings en lekker lunchen in ons restaurant
 • Je wilt zo’n werkweek als wij hier beschrijven
Heb je minimaal 3 checks in the box? Laten we dan snel kennismaken. Kom lekker werken bij de leukste IT-werkgever van Nederland!
Meteen solliciteren

Werken bij Winvision

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

 • De mogelijkheid om snel te groeien als persoon en als professional.
 • Onze informele en sportieve collega’s te ontmoeten bij de tafeltennistafel of in het bedrijfsrestaurant waar frisse salades en vers belegde broodjes worden aangeboden.
 • Inspirerende collega’s die van actie houden en meerdere hackathons per jaar (met en zonder klanten). Ook neem je deel aan de maandelijkse clubmeetings die nu gelukkig weer met een gezellig hapje en drankje op kantoor gehouden worden (of je neemt deel vanuit huis!).
 • De mogelijkheid om te werken voor een mix van klanten in de zorg, het onderwijs, lokale overheid of bouw in projecten die ertoe doen.
En? Spreekt het je aan? Hoeveel vinkjes passen bij jou?

Wat bieden wij?

‘Waarom is werken bij Winvision woest aantrekkelijk?’ Zijn het de gave IT-projecten, voor interessante klanten die met Microsoft werken zoals bij Zizo en Heijmans? De doorgroeimogelijkheden? De inspirerende collega’s misschien? De moderne thuisbasis? De boomhut in ons restaurant? De tafeltennissende collega’s na de lunch? De heerlijke bonenkoffie? De maandelijkse Clubmeetings en de Hackatons? Klopt allemaal natuurlijk, maar dat is het niet. Het antwoord is simpel. Bij Winvision kun je gewoon helemaal jezelf zijn. En eruit halen wat erin zit als je maar aangeeft in welke richting je wilt ontplooien. We helpen onze klanten verder, met slimme digitale transformaties. Wil je daaraan bijdragen met je expertise en persoonlijkheid? Heb jij de Winvision eigenschappen die onze medewerkers hebben?

Nu toch écht solliciteren

Flexibele werktijden
31 vakantiedagen
Mobiliteitsvergoeding
Training, opleiding en ontplooiing
Goed salaris
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten
Goede pensioenregeling

Wij maken graag kennis met je!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!