Zijn wij een perfecte match voor elkaar?
Doe de Winvision cultuur check

Hey toekomstig ICT Consultant

 • Wil je impact maken binnen de zorg, bouw en het onderwijs?
 • Heb je de AKSI eigenschappen?: Authentiek, Klantgericht, Samenwerken en Innovatief?
 • Hou je van lachen en leren?
 • Ben je op zoek naar een Woest Aantrekkelijke Werkgever?
Minimaal drie checks in-the-box? Grote kans dat wij met je in gesprek willen. Lees verder om te ontdekken of jij ook met ons wil kennismaken.

Check! Jij zou goed bij ons kunnen passen. 'Zin in een potje tafeltennis? Kom kennismaken!'

Leuk, ik kom graag kennismaken
 • Werklocatie: Vianen en Hengelo
 • Vakgebied: ICT

Wie zoeken we eigenlijk?

Wij zoeken een brede mix van mensen, waarbij leeftijd en achtergrond niet van belang zijn. Wat wel essentieel is, is dat je nieuwsgierig en leergierig bent. Of je nu lang of kort geleden de HBO/WO -opleiding hebt afgerond, we zijn geïnteresseerd in jou als een leven lang ontplooien je aanspreekt.

Het CDP programma in een notendop

Weet je nog niet precies wat je wilt worden of ben je toe aan iets anders? Dan is ons Career Development Program (CDP) echt iets voor jou omdat we je een unieke kans bieden om je ICT talenten te ontplooien. In een geconcentreerd programma leiden we je op tot een mensgerichte ICT Consultant en doe je meteen werkervaring op. Dit met een arbeidsovereenkomst waar je blij van wordt met een duur van 1,5 jaar met natuurlijk de optie op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Start maart 2023.

We starten binnenkort, dus grijp je kans en solliciteer direct! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Het Career Development Program
Het Career Development Program leidt je op in de verschillende aspecten van het Microsoft Cloudplatform. Omdat een technische implementatie gepaard gaat met een verandering binnen een organisatie trainen we je ook om een organisatie daarbij te begeleiden.

Aansluitend op het trainingsprogramma zijn er twee ontwikkelpaden:

1. Business & Change consultancy:

Je ontwikkelt je tot Business & Change Consultant met de nadruk op menselijke verandering bij IT implementaties. Nadruk ligt hier op procesconsultancy, PROSCI verandermanagement en didactische vaardigheden.

2. Solution Consultancy:

Je ontwikkelt je tot Microsoft Solution consultant met nadruk op technische en functionele Microsoft 365 en Microsoft Power Platform kennis

Wat ga je doen voor onze klanten, na de trainingsperiode als je kiest voor de richting Business & Change consultancy?

Schrijven van een veranderplan en het begeleiden van de verandering. Hierbij maak je continu de vertaling tussen mens en techniek, herken je weerstand, vertegenwoordig je stakeholderbelangen en begeleid je adoptie door middel van training en communicatie.

Wat ga je doen voor onze klanten, na de trainingsperiode als je kiest voor de richting Solution Consultancy?

Realiseren van oplossingen op het Microsoft platform. Denk aan het realiseren van portalen en moderne werkplekken, inrichten van Microsoft Teams, procesautomatisering binnen het Power Platform en inrichting van Dynamics 365. Hierbij neem je de klant mee in het proces om tot een goede inrichting te komen die het beste past bij haar bedrijfsprocessen, strategie en beleid.

Hi! Ben je er nog? Oke, we checken het maar even

Ons CDP is geschikt voor jou als je:

 • Je net klaar bent met je studie HBO of WO en je graag aan de slag wilt in de ICT als Consultant.
 • Je toe bent aan iets anders en je een stap wilt maken naar de ICT of je het een uitdaging vindt om organisaties te begeleiden bij veranderingen.
 • Je wil je verdiepen in een andere expertise op ICT gebied dan je tot nu toe hebt gedaan (bijvoorbeeld van functioneel naar verandermanagement of andersom).
 • Je wil je verdiepen in de wereld van Microsoft.
Heb je minimaal 3 checks in the box? Laten we dan snel kennismaken. Kom lekker werken bij de leukste IT-werkgever van Nederland!
Meteen solliciteren

Werken bij Winvision

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

 • De mogelijkheid om snel te groeien als persoon en als professional.
 • Onze informele en sportieve collega’s te ontmoeten bij de tafeltennistafel of in het bedrijfsrestaurant waar frisse salades en vers belegde broodjes worden aangeboden.
 • Inspirerende collega’s die van actie houden en meerdere hackathons per jaar (met en zonder klanten). Ook neem je deel aan de maandelijkse clubmeetings die nu gelukkig weer met een gezellig hapje en drankje op kantoor gehouden worden (of je neemt deel vanuit huis!).
 • De mogelijkheid om te werken voor een mix van klanten in de zorg, het onderwijs, lokale overheid of bouw in projecten die ertoe doen.
En? Spreekt het je aan? Hoeveel vinkjes passen bij jou?

Wat bieden wij?

‘Waarom is werken bij Winvision woest aantrekkelijk?’ Zijn het de gave IT-projecten, voor interessante klanten die met Microsoft werken zoals bij Zizo en Heijmans? De doorgroeimogelijkheden? De inspirerende collega’s misschien? De moderne thuisbasis? De boomhut in ons restaurant? De tafeltennissende collega’s na de lunch? De heerlijke bonenkoffie? De maandelijkse Clubmeetings en de Hackatons? Klopt allemaal natuurlijk, maar dat is het niet. Het antwoord is simpel. Bij Winvision kun je gewoon helemaal jezelf zijn. En eruit halen wat erin zit als je maar aangeeft in welke richting je wilt ontplooien. We helpen onze klanten verder, met slimme digitale transformaties. Wil je daaraan bijdragen met je expertise en persoonlijkheid? Heb jij de Winvision eigenschappen die onze medewerkers hebben?

Nu toch écht solliciteren

Flexibele werktijden
31 vakantiedagen
Mobiliteitsvergoeding
Training, opleiding en ontplooiing
Goed salaris
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten
Goede pensioenregeling

Wij maken graag kennis met je!

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!